Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tarlós István és Orbán Viktor négyszemközt is tárgyalt, a megbeszélések nyomán teljesült a főpolgármester két legfontosabb feltétele, erről számolt be a Népszava.

Bár Tarlós István arról, hogy 2019-ben újra indul-e a főpolgármesteri székért, már mondott, olyat hogy nem, meg igen, meg nem tudja.

Most azonban a Népszava több forrásból is megerősített információi szerint a kérdés eldőlt Tarlós lesz a Fidesz főpolgármester jelöltje.

Az idén 70. születésnapját ünneplő főpolgármester,tehát bevállal még 5 évet, azonban ezeket feltételhez kötötte, és ígéretet kapott Orbántól, hogy úgy lesz.

Az első, hogy nem változtatnak Budapest közigazgatási rendszerén, és jelentős fejlesztési pénzekhez jut a főváros.

Bár az utóbbiban nem lesz sok öröme Tarlósnak, mert egyfajta gyámság alá helyezik a fővárost és ezzel magát a főpolgármestert is, ugyanis a lapnak nyilatkozó források szerint a fejlesztési pénzek nagy része a Miniszterelnökségen keresztül, Fürjes Balázs, Budapest és az agglomerációért felelős államtitkár felügyeletével fog elköltődni.

Szerdán ülést tart a Fővárosi Közgyűlés, ezután Tarlós Szentpétervárra utazik, így legkorábban jövő hét elején jelenthetik be a megállapodást.

Karácsony Gergely hétfőn egy konferencián beszélt az ellenzék önkormányzati felkészüléséről, ahol azt mondta, Tarlós István Budapest-koncepciója, szerinte már a hetvenes években is túlhaladott lett volna, de szerinte a főpolgármestert folyamatosan szívatja a saját kormánya.

„Ennél kiszolgáltatottabb helyzetben már nem lehet egy főpolgármester. Tarlós ráadásul még azt sem teheti meg, hogy utcára hívja a budapestieket” – mondta a zuglói polgármester.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here