Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egy nap alatt 13 ezernél is többen like-olták és 23 ezren osztottak meg, azt a jótékonysági felhívást, amit egy Pest megyei hölgy indított útnak. Nor­vég öt­le­ten ala­puló moz­galom lényege, hogy a kertben megtermelt felesleges gyomölcsőt, a kerítésre akasszuk ki, hogy akinek kell elvihesse. A nagy­lelkű fel­aján­lás sokak tet­szé­sét el­nyerte.

Én elkezdtem, csináljunk belőle mozgalmat! Ha túl sok gyümölcsöd termett és nem tudod felhasználni, kínáld fel annak, akinek nincs! Nekem most almám és körtém van, remélem, valakik örülni fognak neki!– ezt írta ki Pap Erika Andrea a Facebook-oldalára, szúrta ki a Ripost. A jótékonysági mozgalom hamar berobbant a neten, megvallom engem is bosszant, ha a fán rohad a gyümölcs.

„Nem vitték el mindet, de fogyott belőle. Szerintem nem mernek hozzányúlni, mert nem akarják elhinni az emberek, hogy tényleg ingyen van. Ezért fel is címkéztem, hogy elvihető!” – mondta a portálnak a kezdeményezés elindítója. „Remélem, más is példát vesz erről, és sok gyümölcs lesz kilógatva mindenfelé” – teszi hozzá.

Az ötlet azonban nem új, onnan jött, hogy egy norvég nő, Inger Garas nemrég több száz csomag almát tett ki a kerítésére, amit az emberek ingyen elvihettek.

A skandináv ötletgazda két héten át rakta tele a kerítését alma csomagokkal, naponta 30 zacskónyit akasztott ki. Az ő leleménye kezdett keringeni az interneten, mely már Magyarországon is követőkre talált.

Mi mindenkit csak arra tudunk bátorítani, hogy kövesse a kezdeményezők példáját, lehet, hogy vannak olyan szegény sorsú gyermekek, akik csak azért nem jutnak gyümölcshöz, mert nincs pénze rá a családnak, miközben nálad meg a fán rohad a gyümölcs! Ha te is egyetértesz, oszd meg ezt a posztot, had jusson el mindenkihez, milyen könnyű segíteni!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here