Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Szabó Tímea, az MSZP-Párbeszéd frakció szövetség parlamenti képviselője egy javaslatot nyújtott be a parlament elé, hogy mindenféle képen meg kell védeni, hazánakat a roppant veszélyes Soros-ügynököktől, így ne lehessen olyan miniszterelnök, aki Soros-ösztöndíjas volt, de hogy mi lett az ellenzéki képviselőnő javaslatával, arról maga számolt be Facebookon:

A parlament Igazságügyi bizottságának kormánypárti képviselői leszavazták azt a javaslatomat, amely szorgalmazta, hogy ne lehessen miniszterelnök az, aki valaha Soros-öszöntdíjas volt.

Ez teljesen érthetetlen, hiszen Orbán Viktor és kormánya mást se hangoztatnak évek óta, mint, hogy hazánk szuverenitását külső hatalmak veszélyeztetik. Ebbe a körbe tartozik szerintük a közel 90 éves Soros György is.

Épp ezért javasoltam, hogy a törvényhozás ne végezzen félmunkát, mutassuk meg a nemzet egységét, és állítsunk meg ne csak minden olyan szervezetet, hanem magánszemélyt is, akire Soros valaha befolyással lehetett és/vagy valamilyen módon finanszírozott.

Ebben a tekintetben kiemelt jelentősége van a magyar kormányfő személyének, akinek külső befolyásoktól – bizonyítható módon – mentesen, feddhetetlennek kell lennie. Természetesen nagyon sajnálom, hogy Orbán Viktor pont beleesik ebbe a körbe, de hát a haza biztonsága az első!

Ehhez képest döbbenetes, hogy a kormánypárti képviselők csak hebegtek-habogtak a javaslatomra, és azzal vádoltak, hogy én ezt nem is gondolom komolyan!

Én eddig azt gondoltam, hogy a Fidesz-KDNP-nek Magyarország biztonsága az első, és ha már milliárdokat költöttek Soros-plakátokra, akkor valóban meg akarják tőle védeni az országot.

De nem! Akkor hogy is van ez, miniszterelnök úr és kormánypárti képviselők? Még sincs Soros-terv?

Komolyan élvezet volt látni a zavart a fideszes képviselők arcán a bizottsági ülésen. Egyedül Orbán volt ügyvédje, Bajkai István szólt hozzá annyit, hogy túl rövid a javaslat, ezért nem megalapozott.

Na, akkor erről ennyit. Osszátok meg, hogy mindenkihez eljusson: lelepleződött Orbán és a Fidesz hazugsága!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here