Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nincsen annál csodásabb, mint amikor egy egykori kommunista két pofára komcsizik nem is törődve saját múltjával. 

A Népszava számolt be róla, hogy a Nagykőrös Város Önkormányzata határozatában  ítélte el a Sargentini-jelentést, melyet megalapozatlan, kommunista hangvételű aljamunkának tartanak.

A kommunistázós elítélős határozat pikantériája, hogy az előterjesztője az a Czira Szabolcs volt, aki az átkos rendszerben, a kommunista párt alapszervi info felelőseként, mostanában meg Fidesz polgármesterként tevékenykedik.

A Piroslap Blog közölt le anno a városvezető múltjáról dokumentumokat, melyből kiderül, hogy aktív tagja volt az MSZMP-nek és alapszervi infó felelős volt, amit Czira jótékonyan kifelejtett a hivatalos önéletrajzaiból.

A blog posztjában arról is beszámolt, hogy az alapszervi infófelelősök dolga volt, hogy a pártközpontnak úgynevezett hangulatjelentéseket írjanak és „megfelelő irányba” tereljék az emberek véleményét.

A két pofára kommunistázó ex-kommunista polgármester elfogadott határozatról szóló közleményéből az is kiderült, a hazai települések közül  elsőként a 25 ezres Pest megyei városka állt ki a kormány és Orbán Viktor miniszterelnök mellett, támogatásáról biztosítva őket „az EU bevándorláspárti, kommunista politikusaival szemben”.

„Nagykőrös Város Önkormányzata, ahogy eddig is, ezután is határozottan támogatja Magyarország érdekeit, és elítéli, megalapozatlan, kommunista hangvételű aljamunkának tartja a Sargentini-jelentést” – olvasható a kommunista pártiskolát is megjárt Czira Szabolcs polgármester jegyezte előterjesztésében.

De mára már jó fideszes lett, így nyilván nem maradhat ki a javaslatából, a Soros és a migránspárti kifejezések sem:  „a migránspárti politikusok alattomos bosszúja Magyarország, a demokratikusan megválasztott polgári-keresztény értékrendű magyar kormány és a magyar nép, a magyar emberek ellen”, és célja, „hogy Soros György és a hozzá hű, balliberális képviselők megbüntessék Magyarországot”.

A testület név szerint szavazott az előterjesztésről, a határozati javaslatot a teljes Fidesz-KDNP frakció megszavazta, az MSZP-s képviselő ellene voksolt, a két jobbikos tartózkodott, míg a független városatya nem nyomott gombot.

Akinek esetleg hiánya van, hogy na de hazaárulózás nem is volt? Azt megnyugtatom a kormánypárti többség arról is döntött Nagykőrösön, hogy felszólítják azokat a magyar EP-képviselőket, akik „hazaáruló módon nem utasították el a Magyarországot támadó Sargentini-jelentést, hogy azonnal adják vissza mandátumukat, melyet a magyar emberektől kaptak”.

Czira Szabolcsnak rögös volt az útja a kommunista párt hangulatjelentés írói székéből, hogy most két pofára hazaárulózó, kommunistázó és sorosozó Fidesz polgármester legyen, ugyanis 1998 és 2014 között előbb kisgazda, majd fideszes színekben parlamenti képviselőként is dolgozott.

Azért kérünk, hogy oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki számára világos legyen, hogy pontosan kik is azok, akik most fennhangon kommunistáznak!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here