Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Lemondott egészségügyi államtitkári pozíciójáról Nagy Anikó kedden, megerősítve az ezzel kapcsolatos sajtóinformációkat az MTI-nek. A lemondás indoka a világ legnagyobb mellébeszélése.

„Beadtam lemondásomat a miniszterelnök úrnak és a köztársasági elnök úrnak, október 12-ei határidővel” – ezekkel a szavakkal dobta be a kulcsot Nagy Anikó az Orbán-kormány egészségügyi államtitkára, aki 4 hónapig töltötte be ezt a funkciót.

Az elképesztően rövid hivatali idő miatt pestiesen szólva őskamunak tűnik a lemondásának indoka: igazából rájött, hogy „gyermekgyógyászként szeretne tovább tevékenykedni és eddigi tapasztalatával segíteni a kormánynak a demográfiai helyzet javítására irányuló törekvéseit”. Szeretne visszatérni főigazgatóként a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetbe.

Maradjunk annyiban, hogy államtitkárok ritkán jönnek rá 4 hónap után, hogy inkább visszamennének kórházigazgatónak ha minden rendben van a területükön. De hát a magyar egészségügy területén messze nincs minden rendbe s a kormánynak még épkézláb megoldási javaslata sincs a problémák felszámolására.

Ebben a 4 hónapban botrány már pedig volt bőven az egészségügy területén. Emlékezetes, hogy felmondott Zacher Gábor a Honvéd Kórház sürgősségi osztályának vezetője, mert tarthatatlannak nevezte az osztályon tapasztalható állapotokat.

Szintén nagy port kavart, hogy az ajkai kórház intenzív osztályán felmondott egyszerre az összes ápoló, majd pár hétre rá az összes orvos is. Székesfehérváron az állami kórház orvosai meg inkább alapítottak egy magánkórházat.

Az is kiderült, hogy a kórházak kétharmadában orvoshiány van és a Kútvölgyi Kórházról készült hátborzongató felvételek bejárták a világsajtót. Most pedig távozik az egészségügyi államtitkár. Ez totális összeomlás.

Csak egy költői kérdés, mi lenne ha tényleg baj lenne itt az egészségügyben?

Oszd meg, hogy más is lássa, a Fidesz kormány béna kacsaként figyeli, ahogy teljesen összeomlik az egészségügy.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here