Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kovács Zoltán, a Fidesz kormányszóvivője  Magyar Időknek adott interjút, amiből kiderült, hogy ez után ezerrel fogja tolni a kormány a propagandát Facebookon. Az is, hogy kik miatt kell szerintük új alapokra helyezni az üzenetek eljuttatását: természetesen Soros György miatt.

Sokaknak még biztos dereng, hogy az USA elnök választási kampányában kulcsszerepet játszott a Facebook. Trump mellett ki tudja milyen eredetű álhírportálok tolták a tartalmakat. A közösségi portál ideális terep volt arra, hogy minden hazugságot elterjesszenek.

Ezt irigyelhették meg Orbánék is, ugyanis a kormányszóvívó egy az Amerikában tapasztalt álhírterjesztéshez kísértetiesen  hasonlító módszert jelentet be, mint az Orbán-kormány új kommunikációs tervét: a kormány a jövőben egyre inkább a közösségi média felé fordul, azaz blogokon, a Facebookon és a Twitteren ismertetik a magyar álláspontot.

Arra a kérdésre, hogy miért van szükség a kormánypropagandát a Facebookon tolni, igazán pofátlan választ ad a kormányszóvivő, szerinte fősodratú média többsége  a Soros György alapítványai által támogatott NGO-kat, illetve a honlapok „magukat újságírónak kiadó politikai aktivistáit” foglalkoztat, és szerinte a kormányzati kommunikáció még mindig nem ér teljesen célba.

Igaz azt nem mondja el, hogy már közel 200 média van Magyarországon Fidesz kézbe, de meg is nevezi az új ellenségeket, melyek kivétel nélkül olyan portálok, melyek élen járnak a Fidesz korrupció feltárásában, úgy mint az Átlátszó, a G7 és a Direct36.

Az említett oldalakon több, a hatalom számára kínos oknyomozó anyag jelent meg odáig ment a kormányszóvivő a korrupció védésében, hogy  az Átlátszót egészen egyszerűen egy Soros-blognak nevezte.

Az is kiderült, hogy a magyar kormányzati propagandagyár az Európai Parlamenti választásokra készül el és nem csak Magyarországon fogja terjeszteni az Orbáni- propagandát, hanem Európa szerte. S mindez természetesen közpénzen fog vélhetőleg működni.

Azt is elmondta, hogy az európai Orbáni-propaganda terjedésének epicentruma az  About Hungary blog lesz. Itt  olyan posztokat és tartalmakat közölnek, amit hivatalos kormányzati álláspontként lehet értelmezni.

Szóval kedves olvasó, ezután ne lepődjön meg, ha egy halom eddig soha nem látott blogon, olyan hírek jelenek meg, amiknek köze nincs a valósághoz és nagy erőkkel terjed majd Facebookon.

Oszd meg ezt a posztot, hogy más is lássa mire készül a magyar kormány és kevesen dőljenek be a propaganda gyárnak.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here