Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Hír Hugót egyértelműen az egyre szűkülő ellenzéki nyilvánosság szülte, mert kell egy hely ahol megjelenhetnek azok a hírek és vélemények, melyek a propaganda média elhallgat.

S hogy mennyire szükség van ilyen platformokra, azt Ti kedves olvasóink bizonyítjátok nap, mint nap, amit köszönünk nektek.

Mára már napi szinten látjuk azokat a híreket, melyek arról szolnak, hogy valamelyik média épp valamelyik Fidesz-vállalkozó kezébe kerül. S a Hír Hugó indulásakor feltettük a kérdést, vajon szolnak -e Ők igazat? Vajon szolnak-e Ők értünk? Vagy csak pusztán pártérdekből tálalják elénk a propagandát?

Amikor elindultunk láttuk, hogy itt nagy összevisszaság és sok igaztalanság van. Olyan elemzések, vélemények, meglátások garmada tombol a nyilvánosságban melyek a legkevésbé sem időtálló, kiderül hogy hát inkább vágyálom volt, mintsem valóság.

S ma már eljutottunk odáig, hogy szakmaiatlan baromságok, mindenféle valóságot nélkülöző stratégiák és gyakran álhírek alakítják a magyar közéletet.

Kell egy igazodási pont. Kell egy olyan hely ahova, ha feltéved a közélet iránt érdeklődő polgár akkor ott, olyan véleményeket talál, melyről három hónap vagy akár egy év elteltével is látja ez kiállta az idő próbáját. Ilyen fórum alapjait próbáltuk meg letenni itt a Hír Hugón.

Bár mi egy amatőr blog vagyunk, de büszkék vagyunk arra, hogy elemzéseink időtállónak bizonyultak, könnyű dolgunk van, mert a tollunkat az igazság keresése és nem mindenféle érdekek vezérlik.

Ez a világos értékalapú munka ért be szeptemberre, amikor is a blogunk az Alexa lista adatai alapján a legolvasottabb ellenzéki bloggá nőtte ki magát. Átlagosan napi 45 ezren kattintanak ránk és közel 60 ezerszer olvassák el a posztjainkat.

Ezzel Magyarország 374. legolvasottabb oldala lettünk, ami kategóriánkban igen csak előkelő. Főként ha, azt nézzük, hogy szerkesztőséggel rendelkező portálok kullognak mögöttünk, akkor meg csodás.

Induláskor álmodni sem mertünk, hogy ennyien lesznek kíváncsiak ránk. Gondoltuk, hogy párezres olvasótáborunk lesz. Örülünk, hogy nem vagyunk egyedül, örülőnk, hogy sokkal többen gondolkodnak így, ahogy mi.

Ezeket a sikereket kizárólag nektek, olvasóknak köszönhetjük. Ígérjük októberben is folytatjuk. Mert nálunk a tények beszélnek, a dumát meg meghagyjuk másoknak.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here