Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Fidesz kormánynak szemmel láthatóan semmi épkézláb javaslata sincsen, hogy mit kellene csinálni az egészségüggyel, a kormány béna kacsaként nézi, ahogy összedől körülötte az ellátórendszer, de azért ezzel poénkodásra futotta Orbánnak Kötcsén zárt körben.

Az ATV.hu számolt be róla, hogy Orbán Viktor azzal vicceskedett Kötcsén, hogy  Kásler Miklós az EMMI minisztere az egészségügy „mártírja” lehet. Orbán Viktor  beszédében később  még egyszer elsütötte ezt a poént az oktatással kapcsolatban is, azaz a miniszter „duplán is mártír lehet”.

A zseniális poénokat a közepette tolta be a miniszterelnök, hogy a parlamenti folyosói pletykák szerint, pontosan tudja, hogy bajok vannak az egészségügy területén, hiszen kötcsei  beszédében ilyeneket mondott, hogy „rendszerszintű problémák” vannak az EMMI-ben, és arról is beszélt a miniszterelnök a zárt pikniken hogy milyen kihívások vannak az egészségügyi rendszerrel kapcsolatban és nagy a feladattömeg súlya.

Ezek a hírek azután láttak napvilágot, hogy tegnap beadta lemondását az egészségügyi államtitkár, Nagy Anikó.

Az ATV.hu kormányzati információi szerint, a híres szívsebész, Székely László ügye miatt távozott az egészségügyi államtitkár, ez volt az utolsó csepp a pohárban. A Népszava tegnap délután írt arról, hogy Nagy Anikó kész lemondani és Orbán Viktornak ajánlotta fel a lemondását.

A Medicalonline írt tegnap reggel elsőként arról egy hosszú, részletes cikkben, hogy elmérgesedett Kásler Miklós EMMI-miniszter és az egészségügyi államtitkárának a kapcsolata, olyannyira, hogy Kásler már Orbán Viktornak felvetette a felmentését.

A miniszterelnök első körben ezt nem támogatta, másrészt a Fidesz-frakció inkább Káslerrel elégedetlen – írta a portál és konkrétan felsorolta a miniszter és államtitkára közötti feszültség forrásait/okait is. A parlamenti folyosón a múlt héten azt lehetett hallani, hogy „Kásler már vághatja a centiket”

Tehát látszik, hogy totális a fejetlenség a kormányban az egészségügy körül s már egyre kevésbé tudják azt kommunikálni, hogy minden rendben van. Orbán 4 hónapja nevezte ki Káslert és most lemondott Nagy Anikó egészségügyi államtitkárt.

Ebben a 4 hónapban botrány már pedig volt bőven az egészségügy területén. Emlékezetes, hogy felmondott Zacher Gábor a Honvéd Kórház sürgősségi osztályának vezetője, mert tarthatatlannak nevezte az osztályon tapasztalható állapotokat.

Szintén nagy port kavart, hogy az ajkai kórház intenzív osztályán felmondott egyszerre az összes ápoló, majd pár hétre rá az összes orvos is. Székesfehérváron az állami kórház orvosai meg inkább alapítottak egy magánkórházat.

Az is kiderült, hogy a kórházak kétharmadában orvoshiány van és a Kútvölgyi Kórházról készült hátborzongató felvételek bejárták a világsajtót. Most pedig távozik az egészségügyi államtitkár. Ez totális összeomlás.

Oszd meg, hogy más is lássa, a Fidesz kormány béna kacsaként figyeli, ahogy teljesen összeomlik az egészségügy.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here