Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az MSZP elnöke, Tóth Bertalan volt tegnap este az ATV Egyenes Beszéd című műsorának vendége, aki a magyar parlamentben lezajlott Sargentini – jelentés vitájáról tájékoztatta a TV nézőket.

Az MSZP elnöke az ATV stúdiójában elmondta: mai beszédemben ismét teljesen egyértelműen elmondtam, az MSZP nem akar bevándorló országot Magyarországból. Nem támogatjuk az illegális migrációt- rögzítette az MSZP vezetője.

Tóth úgy folytatta, hogy közös európai megoldásokban kell gondolkozni, de még 2015-ben maga Orbán Viktor támogatta a közös európai határvédelmet, most érdekes egy az egyben szembe megy vele.

Nem tudom, hogy milyen megrendelést, kitől kapott, lehet hogy Moszkva éppen ezt rendelte meg tőle, hogy itt se legyen együttműködés, mert ugye itt egy közös haderőfejlesztésről is lehet szó- világít rá a pártelnök.

Az álláspontunk világos, ha Európát sújtja a bevándorlási válság, akkor azt Európának kell megoldani- zárta gondolatát az MSZP elnöke.

A beszélgetésből az is kiderült, hogy az MSZP egy Európa-párti közös listát szervez az Európa Parlamenti választásokra. Sajnálattal konstatálta, hogy a DK bejelentette, hogy különindul, így rá nem számíthatunk- tette hozzá, de az MSZP és Párbeszéd szeretné kinyitni a civilek és szakszervezetek irányába a listaállítást, sőt konzervatív értelmiségieket is szívesen látna az Európa-párti listán.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here