Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Valamivel péntek eset tíz óra előtt ért véget a Jobbik igen csak maratoni frakció ülése, melyen kizárták a párt erős emberét Volner Jánost. S nincs vége további 2 jobbikos képviselő is távozik. Egy kérdés merül fel bennünk: mi folyik itt?

Messze nem volt egységes a Jobbik parlamenti frakciója Volner János kizárása kapcsán  17 igen, 4 nem, és 3 érvénytelen vokssal szavazták meg, ezt maga Volner jelentette be az ülés után. Az is kiderült, hogy a parlamenti mandátumáról Volner nem mond le.

A döntést követően két másik jobbikos képviselő, Fülöp Erik, Tiszavasvári korábbi polgármester és Apáti István is úgy döntött, hogy kilép a frakcióból.

Jakab Péter pártszóvivő elmondta, hogy az elnökség úgy döntött, hogy etikai eljárás indul a képviselő ellen. Volnert felszólították, hogy adja vissza szombat délig a mandátumát, akárcsak Fülöp és Apáti.

A jobbikon belüli újabb belső harc azután tört ki, hogy Sneider Tamás elnök és Gyöngyösi Márton frakcióvezető is az LMP-vel való kapcsolat szorosabbra fűzéséről döntött, illetve hogy a Jobbik lejtmenet nem állt meg.

Sokkolta a pártot ugyanis, hogy elbukták erős bástyájukat Tiszavasvárit, Volner azt is sérelmezte , hogy a különvéleménye miatt „folyamatosan nyírják a pártban”, aminek egy kiszivárgott levél tanulsága szerint a volt frakcióvezető hangot is adott.

Ebben a levélben ellenezte az együttműködést az LMP-vel , az Indexnek pedig azt mondta, hogy rendkívüli tisztújítást kezdett el szervezni és átvenné a párt vezetését.

Rövid időn belül ez a második szakadás a Jobbikon belül. A nyár elején tartott tisztújítás után távozott a Jobbikból Duró Dóra, Novák Előd és Toroczkai László is.

Ez is sérelmezte levelében Volner, szerinte a Jobbik mostani vezetése „kiirtotta, elüldözte” Dúró Dórát is, aki a párt legnépszerűbb politikusa volt (a Toroczkai László-féle Mi Hazánkhoz ment át), és a pártból kirúgtak mindenkit, aki nem támogatja a Sneider-féle irányvonalat

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here