Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem akartam elhinni, amikor megláttam, az ATV.hu-n megjelent cikket, melyben egy telefonos interjút készítettek a DK egészségügyi szakpolitikusával, aki teljesen érthetetlen módon kvázi mentőövet dobott a roppant szorult helyzetben lévő Kásler Miklós egészségügyért is felelős miniszternek.

Az egyre inkább DK.hu-ra hasonlító ATV oldalán jelent meg azaz interjú amit László Imrével, a Demokratikus Koalíció egészségügyi szakpolitikusával és parlamenti képviselőjével készítettek.

A cikk arról számol be, hogy László Imre felhívta Káslert, mint aggódó orvos, mert megdöbbentette a Népszava híre: csütörtök reggel meghalt Székely László szívsebész egyik betege, aki hiába várt arra, hogy megműtsék. Székely Lászlót, az Országos Kardiológiai Intézet szívsebészét Kásler Miklós miniszter nyomására bocsátották el szeptember közepén azonnali hatállyal, így már arra sem volt módja, hogy a vállalt műtéteket elvégezze, és betegei kezelését befejezze.

László Imre a következőképpen számolt be az ATV munkatársának a telefonos beszélgetésükről. Ő, nem mint országgyűlési képviselő, hanem mint egy orvos,„egy tisztességes ember” a döbbenetét fejezte ki, hogy egy 55 éves betegnek a leírt okok miatt kellett meghalnia. Erre -az elmondása szerint – Kásler miniszter azt mondta, hogy ö személyesen alaposan tájékozódott az ügyben.

Állítása szerint Székely László főorvos semmilyen betegdokumentációt nem hagyott a kardiológiai intézetben. Ő személy szerint közel 100 beteg sorsát próbálta megnyugtatóan elrendezni, felhívott-megkeresett egyetemi klinikákat, illetve olyan egészségügyi intézményeket, ahol van szívsebészet, de kevés eredménnyel járt – idézte fel László Imre a miniszter szavait.

Igen jól tettszik látni a fentieket tudta elmondani véleményként a DK nevű formáció szakpolitikusa, arról hogy a miniszter kirúgta az ország egyik legismertebb szív szakorvosát, majd bizonyítottan ennek következtében meghalt egy beteg.

Most tényleg mi nézünk más filmet, vagy jól értjük hogy itt arról van szó, hogy a DK-s szakpolitikus szépen tollba mondta a miniszter védelmét? Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ez igaz.

S még annak fényében még meglepőbb ez a riport a DK-s politikussal, hogy közben kiderült nem igaz a miniszter állításai, ugyanis a  Népszava nyilvánosságra hozott egy levelet, amelyben Székely munkatársa, Ender Gábor szívsebész felhívja a figyelmet három betegre, akik speciális érimplantátum beültetésre várnak és köztük van az elhunyt beteg is. Tehát tudomásának kellett lennie az intézménynek a betegekről.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here