Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kálmán Olga lassan több, mint három hónapja került le a Hír TV képernyőjéről. Bár még mindig nem lehet tudni, hol fog tevékenykedni, de nem marad csendben. Facebookon halatt magáról. 

Hatalmas hullámokat kezd verni, hogy meghalt egy beteg annak következtében, hogy az egészségügyért is felelős miniszter kirúgta az ország egyik legsikeresebb szívsebészét. Természetesen a propaganda média hallgat erről a hatalmas botrányról s aki Olga helyén ül az nem kérdez, hanem hallgat. Neki az a dolga.

Olga meg kérdez és nem hallgat, neki meg ez a dolga ha máshol nem hát Facebookon. Azonban nem jár jól a hatalom, kérdései így még élesebbek, hogy nincs válasz, íme:

Ki fog a család szemébe nézni? Ki fog a feleségtől, gyerekektől, szülőktől bocsánatot kérni? Tudván, hogy ebben az esetben szinte lehetetlen a bocsánatért esedezni, de azt is tudván, hogy ezt diktálná az emberség.

És van még néhány kérdés az ügyben, amire valakinek választ kellene adni:
– A meghalt beteg neve sehol nem jelent meg. Akkor még is, honnan tudja az intézmény jelenlegi főigazgatója, hogy nem is náluk hunyt el, hanem Salgótarjánban, hogy nem is volt nyilvántartásban, nem is létezett róla dokumentáció. Kiről nem létezett egyetlen kórlap sem az intézményben? 


– A jelenlegi főigazgató közlése szerint a kirúgott szívsebész semmilyen dokumentációt nem adott át az időközben elhunyt betegről. Kiről? Vagy név szerint mindenkit ismer a kórház vezetése, akit soha nem vettek előjegyzésbe, és soha nem készítettek róla dokumentációt az intézményben?


– Mi köze a műtétre váró betegeknek ahhoz, hogy az eddigi információk alapján a szívsebész jogi, szakmai hibát követett el, amikor szerződéssel nem rendelkező plasztikai sebészt hívott egy műtéthez?


– Volt ki teljes munkaidőben át tudta venni a kirúgott sebész munkáját?


– Nem volt???? 


– Évek óta nem volt???


– Hol vannak a jólképzett, új műtéti eljárásokat ismerő fiatal kollégák? 


– Ha csak egyetlen betege várt műtétre a kirúgott sebésznek, és nem volt helyette más, aki a beavatkozást elvégezhette volna, akkor a döntésével valaki veszélybe sodorta egy ember életét?


– Csak egyetlenét?


– Mi van a Tízparancsolat 5. pontjával? „Ne ölj!” – még gondatlanságból se!
Ki fog a család szemébe nézni…..?

 

Téged kedves olvasónk, pedig arra kérünk, hogy oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa: egy ilyen ügyben ilyen kérdéseket tesz fel egy újságíró! Oszd meg, hogy hagy jusson el a Fideszig Kálmán Olga kérdései!

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here