Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nagyon nem számolt be a média arról, hogy az MSZP- Párbeszéd frakció szövetség politikusa a héten interpellálta Trócsányi László igazságügy minisztert, majd a Fidesz frakció gondolkodás nélkül megszavazta a válaszát: fel sem tűnt nekik, mire nyomnak igent.

A Párbeszéd saját oldalán számolt be róla, hogy frakció vezetőjük Szabó Tímea a héten interpellálta, Trócsányi László igazságügy minisztert.

Szabó kérdése arra vonatkozott, hogy rendben van-e az, hogy a miniszter nevét viselő  „Nagy és Trócsányi” ügyvédi iroda negyed milliárd forintos szerződést kötött a kormánnyal, hogy képviselje Orbánékat egy paksi bővítéses perben.

Ez azt jelenti, hogy óránként 120 ezer forintot kap az ügyvédi iroda, amihez állítólag Trócsányinak már semmi köze, mert eladta a részesedését, ezt már mi tesszük hozzá, hogy számunkra  a miniszter egy kicsit zavaros válaszából az derült ki, hogy még tag az ügyvédi irodában, de juttatást elvileg nem kap onnan és megnyugtatja a minisztert, hogy ez az ügyvédi iroda jár el a fenti ügyben.

Azonban bár ilyen kérdés nem tett fel neki Szabó Tímea, de a miniszter – kvázi mentegetőzés gyanánt – kitért arra is, hogy a hozzá köthető ügyvédi iroda, „a Nagy és Trócsányi” a bankokat képviseli a devizahiteles perekben. Értitek, nem az embereket, hanem a bankokat képviseli!

A miniszter  a saját maga által a parlament elé citált devizahiteles perek ügyben, elég kioktatóan azt javasolta Szabónak, hogy keresse meg az ügyvédi irodát és javasolja nekik hogy milyen ügyeket vállaljanak el.

Majd, miután Szabó nem fogadta el a miniszteri választ, így a Fidesz-többségnek kellett, akik gondolkodás nélkül megszavazták azt, hogy tök oké, hogy Magyarországon az igazságügyi miniszterhez köthető ügyvédi iroda a bankokat és nem az embereket képviseli a devizahiteles perekben.

Ha már a Fidesz szerint ez a dolog rendben van, akkor Mi mondjuk, hogy ez piszok mód nem oké. Azért, mert ezeknek a becsapott, átvert embereknek a kormánynak kellene, és azon belül az igazságügy miniszternek lenne a feladata, hogy igazságot szolgáltasson.

S nem kell ahhoz agysebésznek lenni, hogy megválaszoljuk ezek után azt a kérdést, hogy vajon miért nem születnek hazánkban, olyan törvények, döntések mint más, akár szomszédos országokban, hogy pl a devizahiteles szerződések semmisek?

Vagy hogy akár miért mennek olyan végtelenül flottul az emberek kiköltöztetése a szintén kormány felügyelete alatt álló rendőrséggel. Tök mindegy, hogy itt világ igazságtalanságokról van szó, hogy egy tisztességesen dolgozó ember felvett 8 milliót és nem egy esetben  30 milliót követel tőle a bank. Ha miniszter úrhoz köthető ügyvédi iroda a bankokat képviseli, akkor a Fidesz frakció is megnyomja az igent, hogy ez oké.

Persze ezekről a botrányos történésekről a propaganda média nem számol be, így arra kérünk, hogy oszd meg ezt a posztot, hogy mindenkinek leessen, hogy pontosan miért is nem oldja meg a Fidesz a devizahitelesek gondjait.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here