Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tényleg elmentek a retkes francba, hogy nincsen jobb dolgotok, mint hogy hazug kitalált szar hírekkel teniszorjátok a Facebook-ot? S járatjátok le a neve nincs oldalaitokkal az ellenzéket?

Egyre többet látom, hogy Facebookon egy – a fenti képen látható- oldal immáron többedik alkalommal nettó álhíreket terjeszt. Nem tudom Önöknek belinkelni, mert mindig más és más domain névről kerül fel a cikk (most amit én láttam a tudasfaja.club címen fut), de két közös van bennük egy, hogy a honlap mindegyik esetben pont ugyan így néz ki:

Piros-sárga fejléc, fehér alapon és kettő, ömlik róla az álhír.

Volt itt már kamu Reviczki Gábor nyilatkozat, most épp hamis Andy Vajna megnyilatkozás pörög.

Nos, van ezzel baj nem is kevés. Először is az ilyen szar oldalak egyetlen egy dolgot érnek el, hogy hiteltelenítik, azt az alternatív médiát, amelyik próbál ellenállni, beszámolni, tudósítani a Fidesz-világ alávalóságáról.

Másodjára, pont nem érdekel, hogy kormánypárti álhír vagy ellenzékinek- tűnő, mind kettőt irtani és kerülni kell. Még sem jelenthet feloldozást, hogy a Fidesz médiumok súlyos százmilliókat tolnak a kamuhírek terjesztésébe. Ez meg egy amatőr egy idióta senki barmolása.

Harmadjára a Fidesz média minden egyes alkalommal erre a szar oldalra tud és mutogat is, hogy no lám az ellenzék már álhír gyártásba kezdet. Jó, nem lennénk meglepődve, azon sem, ha valójában pont a Fidesz állna ezen álhírgyárak mögött is.

Remek alkalom, hogy koptassa a még meglévő ellenzéki nyilvánosságot, hitelesítse az ő hazugságaikat és minden egyes alkalommal  meg tudjanak szólalni azok a fideszesek, akikről álhír terjed, hogy milyen módszereket használ az ellenzék.

Te pedig kedves olvasó, könyörögve kérlek ne dőlj be ezeknek az oldalaknak. Már írtuk és írjuk, újra meg újra: azok az oldalak amelyeken nincs forrásmegjelölés, hogy hol mondta kinek mondta és az nincs behivatkozva abban biztos lehet hogy álhír. Ha valami ismeretlen külföldi oldalra hivatkozik, szintén álhír.

De most nettó józan paraszti ésszel, szerinted pl Andy Vajna nyilatkozatot fog adni Csumpika blognak, amikor az Indexnek sem? Ne dőlj be! Ez mind, mind a Fidesz érdekében történik, nekik vannak ilyen alávaló húzásaik.

Arra kérünk, hogy harcolj közösen a Hír Hugóval az álhír ellen és oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa melyik oldalnak nem szabad bedőlni!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here