Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az MSZP az egészségügy egyik legnagyobb igazságtalansága ellen kezdeményez népszavazást: azt akarják elérni, hogy ne járjon a kormánytagoknak VIP egészségügyi ellátás, hiszen az állampolgárok hosszú hónapokig állnak sorban mire megkapják a kezelést.

A Népszava számolt be róla, hogy az MSZP egészségüggyel kapcsolatos népszavazást kezdeményez, azt akarja elérni a legnagyobb baloldali párt, hogy ne járjon a kormánytagoknak extra egészségügy, ha az emberek hónapokig várnak, mire megkapják az ellátást.

Az MSZP frakcióvezetője szerint ez egy fontos szimbolikus ügy, ugyanis amíg a hatalom embereinek luxusellátás jár, addig az átlagbeteg hosszú hónapokig vár a kezelésre, ha meg is kapja, akkor is lepusztult intézményekben gyógyítják, és okkal félhet egy kórházi fertőzéstől. Gyógyulása pedig nem garantált.

Kifejtette, hogy úgy kapnak VIP- ellátást a kormánytagok, hogy a Honvédkórházban hadiállapotok uralkodnak, 36 ezer ember vár műtétre és kiderült, hogy meghalt egy beteg, mert nincs orvos. Nos ez így elfogadhatatlan- mondta.

Tóth Bertalan szerint az a célja a kezdeményezésnek, hogy a jövőben ne lehessen különbséget tenni magyar és magyar között. Ennek érdekében az MSZP népszavazást kezdeményez, hogy az emberek döntsék el: járjon-e a VIP-ellátás a hatalom embereinek.

Mint tegnap beszámoltunk róla az MSZP kezdeményezte a parlamentben, hogy töröljék el a kormánytagok soron kívüli egészségügyi ellátását, ezt demagógiára hivatkozva söpörték le a Fidesz képviselői az Országgyűlés Népjóléti Bizottságában. Az MSZP frakcióvezetője szerint demagógiáról szó sincs, csak igazságtalanságról, akik lepusztították az egészségügyet, azoknak ne lehessenek gyógyulási kiváltságai.

Mi pedig csak bátorítunk, hogy oszd meg ezt a posztot, hogyha egyetértesz az MSZP kezdeményezésével: lépni kell az egészségügy igazságtalanságainak felszámolása érdekében.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here