Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nos az egész történettel a probléma azaz, hogy a Fidesz két pofára tolja „a Mi megvédjük Magyarországot”, „a Soros-tervet”, „Magyarország nem lesz bevándorló országot” s  most egy tanulmányból kiderült, hogy titokban a fideszes vezetésű fővárosi önkormányzat intézménye titokban 82 milliónyi lakhatási támogatást fizetett ki  -ha már propaganda- a „migránsoknak”.

Havi 40-80 ezer forint lakhatási támogatást nyújtott a Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei (BMSZKI) menekültek számára 2016 szeptemberétől 2018 májusáig – derül ki a BMSZKI által kiadott  esettanulmányból. A BMSZKI a fideszes vezetésű Fővárosi Önkormányzat hajléktalanellátó intézménye.- számolt be többek között a napi.hu

A dolgozatból kiderült, hogy 2016 augusztusában indították el az a programot, amelynek célja az önálló lakhatáshoz való hozzájutás megkönnyítése a bevándorlók számára és a már meglévő lakóhely fenntartásának segítése volt.

 

A projekt zárásához közeledve 74 felnőtt és családtagjaik (összesen több mint 100 ember) számára ítéltünk meg és nyújtottunk anyagi támogatást. Személyenként 8-12 hónapon keresztül, átlagosan 650 000 forint értékben nyújtottunk segítséget a lakhatási kiadások fedezésére.  – olvasható a tanulmányban.

A megítélt támogatás összege a programban 82,5 millió forint volt, ennek több mint 70 százalékát közvetlenül a célcsoportra költötték. A tanulmányból az is kiderült, hogy leginkább afgán menekültek kaptak lakhatási támogatást.

Idén eddig összesen 565 menedékjog iránti kérelmet nyújtottak be és 354 fő részesült a nemzetközi védelem valamilyen formájában (menekült, oltalmazott, befogadott) – válaszolta a Napi.hu kérdésére a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal (BMH). A nemzetközi védelemben részesülők száma elvileg nyilvános adat: 2015-ben 508, 2016-ban 432, 2017-ben pedig 1291 menekültet fogadott be Magyarország.

S akkor ebben nincsen benne még az a kb. 20 ezer külföldi, akit Orbánék letelepedés kötvénnyel engedtek be.

Na így tessék bedőlni az Orbánék hazug propagandájának. Valószínűleg a Fideszben alap érték a hazudgálás és, hogy mindent alávaló módon kell csinálni.

Persze erről nem fog beszámolni a Fidesz-média így kérünk, hogy oszd meg hogy mindenki lássa: őskamu az amit a Fidesz csinál.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here