Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mint több hírportál is beszámolt róla, hirtelen a semmiből jött a Fidesznek egy újabb megszorító csomagja, most a lakástakarék pénztárak állami támogatását szüntették meg.

Mindenféle társadalmi egyeztetés és párbeszéd nélkül a parlament ma (kedden) kivételes eljárásban megszavazta a lakás-takarékpénztárak állami támogatásának eltörlését.

Pontos indoklás nincs, hogy miért kellett bedarálni azt az opciót, ami a fiatalokat takarékosságra ösztönözte.

Az MSZP társult ifjúsági szervezet a Societas- Baloldali Ifjúsági Mozgalom az MTI-nek „Tiltakozz! Köszönd meg fideszes képviselődnek, hogy tönkre tette az álmod” -címmel eljuttatott közleményében tiltakozásra szólít fel a Fidesz újabb megszorító csomagja ellen.

A Societas közleményében azt írja, nem várt eddig se semmit a Fidesztől, hogy meg fogja oldani a generációnk, a fiatalok lakáshelyzetét. De most cserébe azzal, hogy eltörölték a lakástakarékok támogatását sok ezer fiatal álmát dobták a kukába.

Ennyit arról, hogy a Fidesznek fontosak a családok és fontosak a családalapítás előtt álló fiatalok- összegzik a baloldali fiatalok a helyzetet

Majd tiltakozásra szólítanak fel: „Tiltakozz! Azt javasoljuk, hogy mindenki aki fel van háborodva, írjon egy e-mailt a fideszes képviselőjének és köszönje meg neki, hogy szavazatával tönkretette a fiatalok álmait.”

Arra is felhívják a figyelmet, hogy a Parlament weboldalán tudod megnézni, hogy ki a képviselőd és az email címét is! Ide kattintva tudod elérni a felületet!

Azt már mi áruljuk el, hogy a felület úgy működik, hogy beírod a településhez a településed nevét, majd a ciklusnál kiválasztod a „2018-” opciót.

Utána rákattintasz a képviselő nevére, majd a profiljának a legalján lesz az email címe!

Mi ezt egy nagyon jó kezdeményezésnek gondoljuk, hagyj lássák csak a Fideszesek, hogy nem tehetnek meg bármit! Ezért azon túl, hogy arra kérünk írj egy mailt, arra is megkérünk, hogy oszd meg ezt a posztot, mert a Societas kezdeményezéséről nem ad hírt a propaganda média!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here