Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Felrobbantotta a facebookot az alábbi fotó, melyet Torzsa Sándor, az MSZP ifjúsági szervezetének, a Societasnak az elnöke posztolt.

Tegnap lépett életben az a törvény, mely megtiltja a hajléktalanoknak, hogy utcán életvitel szerűen tartózkodjanak. Nos, a törvény elfogadásakor is elhangzott ellenérvként, hogy vajon a rendőrök mi alapján fogják tudni megállapítani, hogy valaki aki a padon ül hajléktalan vagy csak egy szegény idős ember, akinek esetleg nincs pénze méreg drága ruhákba járni?

A Torzsa Sándor által posztolt fotón jól látszik, hogy egy idős nyugdíjas emberhez mennek oda a rend őrei és igazoltatják.

Torzsa a képhez a következő szöveget írja:

Nézzétek meg ezt a szegény bácsit, hogy meg van riadva. Nem szoktam ilyen képeket megosztani, de tényleg most már ebből nagyon elég. A fővárosban idős embereket vegzálnak, akik a padon ülnek, hogy nem-e hajléktalanok.

Tényleg komolyan ezt érdemlik azok, akik ledolgoztak egy életet tisztességesen? Hogy kiülnek egy kicsit a padra és 4 rendőr megy oda hozzájuk azért mert nem a luxus divat szerint öltözhetnek mint a Fideszesek? Tényleg ilyen világot akartok?

Majd kommentben az MSZP ifjúsági vezetője elmondja, hogy „Nem helyes a rendőröket hibáztatni ezért, mert erről baromira nem a rendőrök tehetnek, hanem az a Fidesz, aki ilyen törvényt alkot”.

Torzsa fényképét pár óra alatt több, mint ezren osztották meg. Mi is mindenkit arra tudunk biztatni, hogy ossza meg ezt a posztot, hagy lássa mindenki milyen a Fidesz világ.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here