Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az ATV. hu számolt be róla, hogy ma kiderült, hogy milyen formában akar Márki-Zay Péter elindulni a következő önkormányzati választáson. Egyben az is, hogy nem alapít pártot, hanem egy civil egyesületet. 

Márki-Zay Péter aláírta azt a dokumentumot, amely a sokat emlegetett egyesülete megalapításához szükséges – tudta meg az atv.hu. Hódmezővásárhely polgármestere megerősítette az értesülést a portálnak: kedden többedmagával együtt aláírták a dokumentumokat, amellyel jogilag megalakulhat a szervezet. Célja, hogy egy ellenzéki jelölt álljon szembe egy fideszessel.

Hivatalosan is megtette az első lépést Márki-Zay Péter afelé, hogy megalakuljon a már sokat emlegetett egyesület, azzal, hogy a hódmezővásárhelyi polgármester és társai aláírták az alapításhoz szükséges dokumentumokat az ügyvédnél kedden – tudta meg az atv.hu.

A portál megkereste a polgármestert, aki megerősítette értesüléseiket, és azt mondta: már régebb óta szeretnének egy olyan egyesületet, vagy mozgalmat, amely képes összeterelni egy egységes ellenzéket az önkormányzati választásokra.


A cél az lenne, ami már az országgyűlési választások előtt is sokat elhangzott: egy ellenzéki jelölt álljon szemben egy fideszes kihívóval.

A hódmezővásárhelyi polgármester szerint az önkormányzati választás egy alulról építkező folyamat. Nem ehhez kell tehát az ő egyesületük, sokkal inkább támogatni szeretnék ezt az alulról építkezést, a szakmai segítségükkel, amelynek célja a már említett egy ellenzéki jelölt, és az ő támogatása. Kiemelte: nem a pártok ellenében, hanem velük, azokat kiegészítve működnének együtt.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here