Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tyű nagy az istennek az állatkertje vagy csak kicsi a kerítés. A valószínű Magyar Időkben csak és kizárólag olyan cikk szerepelhet, amiben bele van írva a migráns vagy a bevándorló. Más logikus magyarázat nincs, hogy a méltán szennylap hasábjain, hogy lett Ady majdhogynem Soros-ügynök. 

A Magyar Időkben jelent meg Vastag Andrea irodalomtörténész cikke, ha nem ismeri őt. nem baj, nem is kell.  Ebben a csodás írásban Erősen kifogásolja, hogy „a Tokaji Írótábornak és a Magyar Írószövetségnek magukat középjobboldalinak mondó tagjai az első világháborús évfordulók kapcsán a baloldalt támogató, a baloldal által készpénzen megvásárolt ember keresztény magyar típusának, Ady Endrének a nevével fémjelzik a nagy háborút s annak magyar vonatkozásait”.

S tudják, hogy a csodás tollforgatónak miből vonja le okos gondolatait: mert Ady kerülte a katonaságot. Azért gyorsan hozzáteszi a szerző, hogy Ady Endre egyébként igen tehetséges és tragikus sorsú magyar költő, akit nem kell kivenni a magyar kultúrából, milyen rendes hogy noname kormány propagandista 526 megengedi Adynak, hogy irodalma létezzen.

Vastag példát is felhoz Gyóni Géza költő személyében, hogy őt kellene Ady helyett népszerűsíteni, mert ő odaveszett a háborúban, „miközben Ady szabadkőműves barátaival a kávéházakban melegedett”.

Nagy figyelj, mert most jön az igaz téboly: Azt is kifogásolja a jó képességű irodalomtörténész, hogy magukat középjobboldalinak mondó, a baloldallal kokettáló személyek a migránsáradattal és az iszlámmal szemben Ady Endrével fémjelzik a magyar kultúrát, annak szent, megtartó erejét. Itt érve át is csap egy kis zsidózásba is. Nem érti,  miért nem találtak más magyar költőt e célra „Csak olyat, aki a magyar nép megújulását egy másik, a Magyar Királyságba akkoriban bevándorolt népcsoporttal való összeolvadással, új népet létrehozva (!) vélte biztosítottnak látni? Igen, Ady Endre volt az, Korrobori című írásában.”

Hát erre mit lehet mondani? Orvost! Orvost! A beteg rosszul van, hallucinál!

Kedves olvasó, legyél olyan rendes, hogy oszd meg ezt a posztot, hogy más is lássa: szegény Fidesznyikenek már teljesen szétgurult a gyógyszerük, szerintük Ady Endre is bevándorlópárti költő volt.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here