Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hadházy Ákos, független országgyűlési képviselő facebookon reagált azokra a hangokra, melyek arról cikkeztek, hogy nem elég jó ügy az Európai Ügyészség. Hadházy tovább folytatja akcióját Miskolcon és Nyíregyházán járt, sőt helyretette a károgókat is

Mi is azon a véleményen vagyunk, hogy az ellenzéki oldalon több a „zsűri”, mint a produkció. S a zsűri nem csinál semmi mást, csak ül és kritizálja azokat, akik valami politikai terméket igyekeznek előállítani. Általában érdekből, pártérdekből. Hadházy is posztjában erre hívja fel a figyelmet, íme:

Tegnap a miskolciak és nyíregyháziak bizonyították: Nem nagyon kell hinni azoknak a “szakértő elemzőknek”, akik “szakértő elemzését” pártok fizetik. Az LMP frakciója által fizetett Reiner Roland a Népszavában “elemzett”, szerinte a mindent ellepő korrupció “nem jó téma”, “nem érdekli az embereket”, az Európai Ügyészség pedig “mint téma, nem elég”.

Nem tudom, hogy ezt a véleményt az LMP rendelte tőle, vagy pedig az LMP azért nem gyűjtött még egyetlen árva aláírást sem, mert hisz a fizetett frakcióalkalmazottnak.

Akár így, akár úgy, nagyot tévednek. Egyrészt azért, mert a felháborodás igenis tapintható. Bizonyítják ezt a közvéleménykutatások és bizonyítja ezt az aláírásgyűjtés iránti felfokozott érdeklődés. A tegnap a miskolci Padtárs civil egyesület, a miskolci és nyíregyházi momentumos aktivisták és nem utolsó sorban nyíregyházi civil és dk-s aktivisták által átadott több ezer aláírás és a “helyi kampány nyitókon” megjelent sok-sok embertől kapott biztatás is ezt mutatja.

Másrészt balgaság lenne csak azért nem foglalkozni az országot tönkretevő legnagyobb problémával és annak megoldásával, mert a pártok fizetett “szakértői” szerint nehéz ezt kommunikálni.

1) talán tessék akkor a kommunikáláson gondolkodni

2) most éppen nem a kommunikálásnak van itt az ideje, hanem a munkának.

Szerencsére sok-sok ezer magyar tudja ezt és ezért gyűjti az aláírásokat

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here