Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Talán a magyar politikai és kulturális elit legnagyobb sznob baromságát mutatta be Vajna Tímea az elmúlt napokban: a macskáját magánrepülővel vitte orvoshoz az USÁ-ba. Hadházy Ákos, független országgyűlési képviselő, aki nem mellesleg egyben állatorvosi egy facebook posztban szépen levezette, hogy miért volt ez úgy egy sznob baromság, ahogy van, íme:

Nem tudom megállni, hogy állatorvosként és képviselőként ne kommentáljam ennek a hölgynek az egészen elképesztő történetét.

1) Az eset részleteit csak a gazdi posztjából ismerem. De állatorvosként nem tudom elképzelni, hogy ez a macska Amerikában olyan kezelést kaphatott volna, amit a magyar kollégák ne tudtak volna neki megadni.

Az USA-ban sok esetben – a jobb anyagi lehetőségek miatt – valóban több mindent meg tudnak tenni a kedvencekért. Ebben az esetben viszont sajnos minden jel szerint (krónikus) veseelégtelenségről van szó, ahol egyszerűen nincs olyan gyógymód, amit ott megtehetnek, nálunk viszont nem. A

z ún. peritoneális dialízis szóba jöhet, ami átmenetileg, néhány napig-hétig javíthat az állat állapotán, gyógyulást és tartós javulást azonban biztosan nem hoz. Ráadásul elméletileg ez az eljárás itthon is elérhető, más kérdés, hogy a módszert éppen annak korlátai miatt, nem szoktuk alkalmazni.

2) Az amerikai állatorvosi vizithez a cica sok-sok milliós magánrepülését a magyar adófizetők fizetik. Közben a gazdi férje az országot kifosztó Fidesz kormány fennmaradásának egyik legfőbb támasza.

A hölgy férje, Vajna András ugyanis a sok milliárdos, ocsmány és hazug állami propaganda hirdetésekből kitartott, a kormány számára kellemetlen híreket elhallgató, a kormány számára veszélyes politikusokat pedig mocskos rágalom hadjáratokkal lejárató TV2 tulajdonosa (bár a hírek szerint meglehet, hogy M. Lőrinc rövidesen ezt is átveszi). Ráadásul horribilis magánvagyona egyik alapját a kaszinó koncessziók jelentik, ezek a kaszinók pedig számos kedvezményben részesülnek – először is azzal, hogy a személyre szabott törvényeknek köszönhetően nincsen konkurenciájuk.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here