Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Orbán Viktor elképesztően pökhendi választ adott az ATV munkatársának, aki arról kérdezte, hogy mikor írja alá a kormány a Közép-európai Egyetem (CEU) működéséről szóló államközi megállapodást.

Orbán Viktor saját tahóságán is túl tudott szárnyalni, hiszen elképesztően pökhendi választ adott az ATV munkatársának, aki arról kérdezte, hogy mikor írja alá a kormány a Közép-európai Egyetem (CEU) működéséről szóló államközi megállapodást.

A korrekt és egyenes kérdésre Orbán csak annyit válaszolt. „Majd ha eljön az ideje”

Azonban Orbán remek bunkósági szériában volt, mert az ATV munkatársának egy másik kérdésére, hogy Soros György miatt nem írják-e alá a megállapodást, Orbán vigyorogva azt bírta mondani: „milyen megállapodást?”

De még itt sincs vége a miniszterelnök suttyóskodásának, arra a kérdésre, hogy ez évvégéig megtörténik-e már nem válaszolt.

Orbán sűrűn szokott a szüli nevelés igazságaival operálni beszédeiben, ezért hagy jegyezzem meg, hogy nekem a szüleim azt tanították, hogy kisfiam, ha kérdeznek arra normálisan válaszoljál.

Az egyetem rektora múlt héten jelentette be, hogy ha december elsejéig nem kerül sor az aláírásra, a 2019-2020-as tanévtől az amerikai akkreditációjú képzések hallgatói már az új bécsi kampuszon fognak tanulni.

Orbán hétfői nyilatkozatának furcsasága, hogy Kovács Zoltán kormányszóvivő a múlt héten azt mondta, a CEU bejelentése a Bécsbe költözésről szerinte „politikai blöff”, az egyetem „pontosan tudja, milyen feltételeknek kell megfelelnie”, vagyis az egyetemre igyekezett kenni, hogy nincs megállapodás. Csakhogy az intézmény tájékoztatása szerint teljesítette a feltételeket, a magyar kormány pedig cinikusan kezeli az ügyet.

Oszd meg, hogy mindenki lássa, hogy Orbán milyen lekezelő válaszokat ad, egyszerű kérdésekre!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here