Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az egyik legnagyobb kutató intézett, a Publicus készítette a Vasárnapi Hírek megbízásából az a felmérést, amelyből az olvasható ki, hogy kvázi csődöt mondott a Fidesz-propaganda a Sargentini- jelentés kapcsán- tudósított a Népszava

A most megjelent kutatás szerint szeptember óta csak nőtt azok száma, akik tudják, az Európai Parlament a Fidesz kormányt és nem az országot ítélte el. Ami igazán mély gyomros Orbánnak, hogy azon magyarok száma is növekedett, akik maguk is megszavazták volna azt.

Másfél hónap alatt sem tudta meggyőzni a Fidesz a magyarokat arról, hogy a szeptember közepén az Európai Parlamentben (EP) kétharmados többséggel, néppárti voksok segítségével elfogadott Sargentini-jelentés a „bevándorláspártiak bosszúja” Magyarország ellen.

Sőt, egyre többen gondolják azt, hogy a jelentés a magyar kormányt, és nem Magyarországot ítéli el, illetve jelentősen emelkedett szeptemberhez képest azok száma, akik azt állították, hogy megszavazták volna a jelentést – derült ki a Publicus Intézet legfrissebb, a szeptemberi hasonló felmérést megismétlő kutatásából, amelyet a Vasárnapi Hírek (VH) megbízásából készítettek.

Míg szeptemberben a válaszadók 51, most 54 százaléka gondolja, hogy a jelentés a kormányt ítéli el, míg 34 százalék szerint szerint Magyarország került az EP célkeresztjébe.

Arra a kérdésre, hogy „Ön megszavazta volna a Sargentini jelentést?” szeptemberben a válaszadók 44 százaléka mondott igent, most már 51, vagyis már nem csak a relatív többség gondolkodik így. Ennél is érdekesebb azonban, hogy míg szeptemberben a Fidesz híveinek alig 8 százaléka szavazta volna meg a jelentést, most minden ötödik fideszes, 20 százalék így gondolkodik.

Egyébként akit érdekel a teljes kutatás,  az a szombaton megjelent Vasárnapi Hírekben tudja elolvasni.

Azt már mi jegyezzük meg, hogy ez egy botrányosan nagy mély gyomros a Fidesznek, de valljuk be, hogy azt nagyon nehéz beadni, még a tisztességes Fidesz szavazónak is, hogy Sorosista ármány, ha az Orbáni jogállamot csökkentő politikát a Fidesszel és Orbánnal szövetségesnek mondott pártok és politikusok ítélik el az Unióban.

Téged kedves olvasó, pedig arra kérünk, hogy oszd meg, hogy mindenki lássa, a magyarok többsége nem Orbánnal, hanem az Európai Unióval van.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here