Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Mérce szúrta ki Bíró Ica Facebook posztját, melyben a híres modell és fitneszedző bejelentette, hogy devizahitele miatt, még az idén november 15-ig kilakoltatják. Bíró bejegyzésében tovább ment és kitálalt arról, milyen körülmények között árverezték el a házát. Nagyon tanulságos történet.

Mielőtt rátérünk a Bíró Ica történetére egy előszó gyanánt rögzítsük, a bankban, pénzintézetben de igazából bármelyik vállalkozásban ülő alkalmazott, szakértő, eladó stb. nem a Te, hanem a bank érdekeit képviseli. Ha Ő, legyünk nagyvonalúak, téved annak következményeit Te viseled és nem a bank!

Bíró 2017-ben egy, a Blikknek  adott interjúban meséli el, hogy azért kényszerült felvenni egy hitelt, mert „A megújulás titkai című” könyve után a kiadó nem fizette ki a szerzői díjait.  Azt is elmondja, hogy forinthitelt szeretet volna, de a banknál rábeszélték a devizára, azt állították, az a biztos. Kijelenti, hogy a közjegyző is győzködte és nem világosította fel a veszélyekről. Egy ideig működött, aztán már nem tudta tovább fizetni a törlesztő részleteket- meséli

Megkaptam a kölcsönt, tisztességesen fizettem évekig. Amikor kezdett emelkedni az árfolyam és ezzel együtt a törlesztőrészlet is a duplájára meg a triplájára, besokalltam. Nem csoda, már tízmilliókról beszélünk.

Mostani posztjában arról tálal ki a népszerű fitneszedző, hogy milyen körülmények között árverezték el a házát.

Mint írja, hogy a szülei és az Ő élete munkájával megkeresett otthonukat egy XII. kerületi házat, egy off-shore és adó specialista ügyvéd, licitálta el féláron. Megjegyezi, hogy ügyes és gazdag ember, aki a jogi tudását, nagy haszonnal tudta kamatoztatni, más kárára jól járni, fura opció,.. örülhet, ha tud a mi otthonunkban.

Azt is kifejti, hogy egy ügyvéd, jogra és az erkölcsre tett esküt, a jogot jól ismerők, főleg kell ,hogy tudják a deviza holokauszt paragrafusokba zárt halál, mert élet és emberellenes törvényeivel százezreket tesz tönkre és hajszol a halálba!  Lelkük rajta, de az elkövetett bűn, bűn marad, főleg, ha szándékos.

Mostani bejegyzésében azt is bejelenti, hogy a végrehajtó november 15- előtt kilakoltatja, mint írja „nem tudom pontosan mikorra tervezi, de perceim meg vannak számlálva”.

Megjegyzi, hogy „Már majdnem üres a ház, sírnom kell, nagyon fáj, hogy itt Magyarországon, ilyen becstelen népirtó politika és életellenes jog létezhet, ahol családok pusztulását szervezetten, rendőri segédlettel követhetik el, ráadásul a családok évében!

Ki védi meg a devizában becsapottak népes táborát? -teszi fel a kérdést Ki segít? Bíztam az embert és a fogyasztókat védő jogokban a tisztességes bírókban a népet szolgáló karhatalomban az élet tiszteletében az igazságban és a szeretetben is!

Hozzáteszi még, hogy nem bűnözők a devizások, hanem kifosztott áldozatok a Bankok sajnos a kormányunk együttműködésével, rabszolga gyárakká váltak! Kár, hogy valaha, bíztam bennük! Milyen élhetetlen ország lett a hazánkból?

Oszd meg, hogy más is lássa Bíró Ica történetét, hogy ma Magyarországon, hogyan veszíthet el egy ember gyakorlatilag mindent, hogy mindenki elgondolkozzon vajon az állam az emberek érdekeit vagy a bankok érdekeit kell, hogy szolgálja?

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here