Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Guy Verhofstadt, az európai parlament egyik legnagyobb frakciójának, az ALDE-nak a frakcióvezetője ma útjára indította a Stop Orbán! kampányt, amely a magyar miniszterelnök saját eszközeivel vág vissza az Európai Parlament (EP) képviselőcsoportjának vezetőjét is célponttá tevő gyűlölet-hadjáratnak.- számolt be 168 óra

A kampány startját az Európai Néppárt (EPP) szerdán kezdődő kongresszusára időzítették, egy nappal a kezdés előtt próbálják szembesíteni az EPP vezetőit azzal, hogy Orbán védelme az európai értékek kárára történhet csupán.

Az ALDE közölte: Orbán Viktor az EU adófizetőinek pénzeit használja az EU-val szembeni hangulatkeltésre, sőt ebből építi a korrupt államát. De az EU tagsága nemcsak a pénzről szól; Európa egy értékközösség.

Orbán és a Fidesz-kormány xenofób, antiszemita és Brüsszelellenes propagandája ellentétes a mi és az Európai Néppárt (EPP) értékeivel.

Azt is írták: arra kívánják felhívni a figyelmet erőteljes üzenetükkel, hogy minden tagállamnak tiszteletben kell tartania a jogállamiságot, az ellenzék demokratikus jogait, a hatalomgyakorlást ellenőrző fékek és ellensúlyok rendszerét, valamint az átlátható pénzügyek demokratikus alapelveit.

A közlemény azt is megjegyzi: abszolút botrány, hogy a Közép-Európai Egyetem (CEU) az első olyan egyetem, amely a második világháború óta egy európai országból való távozásra kényszerül. Felidézték továbbá, hogy rengeteg sajtóhír szólt arról, Orbán és társai milyen módon és mértékben használják fel az európai pénzügyi alapokat saját gazdagodásukra. Az OLAF és az Európai Bizottság számos vizsgálatot folytat, és valószínűbb, hogy még többet elindítanak – jelezték.

Ezt meg kell állítani. Az európai pénzügyi alapokat nem szabad felhasználni az illiberális autokráciák építésére – emelték ki

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here