Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Régen nem csinált már ilyet Bródy János, de nem új dolog számára, hiszen már korábban  is írt néhány rendszerellenes dalt, arra azonban bizonyára ő sem számított, hogy közel 30 évvel a rendszerváltás után ismét elő kell keresnie a fiókból az önkényuralom elleni kottákat.

Először hangzott el az éterben Bródy János új dala, amit nem lesz nehéz párhuzamba állítani a magyarországi történésekkel. Az „Akit a hazája nem szeretett” című szerzeménynek a Klubrádió Basszus című műsorában november 6-án volt a rádiós premierje.
Egyből klip is készült Bródy János új dalához, ami, mint a zenész Facebook-oldalán fogalmazott, csak online lesz elérhető, merthogy nem rádióbarát. Persze nem olyan értelemben, hogy, mondjuk, trágár lenne – egyszerűen túlságosan politikus, és főként rendszerkritikus ahhoz, hogy a rádiók játsszák.
Az Akit a hazája nem szeretett már a címével is állást foglal, de a szövegben van még ezen kívül is jó néhány erős mondat – igazából szinte csak az van:

„Szerette volna hinni / mikor az ország felszabadult / Hogy egy szebb jövő felé tart / és nem tér vissza a múlt
(…)
És áruló, ki a szebb jövőt / másként képzeli el / És ellenség lesz mindenki / aki kételkedni mert”

A Klubrádióban a lemez premire kapcsán elmondta, hogy nagyon szép volt a hagyományos nagylemezek ideje, és rendkívül erős progresszivitást hozott a könnyűzenei életbe, de a dalfüzér nem az internetre optimalizált forma. A neten, a technika sajátossága, illetve a zenehallgatási szokások megváltozása miatt, a dalok már csak önállóan működnek, albumok részeként manapság csak nagyon ritkán fogyasztják a szerzeményeket – mondta Bródy János annak alkalmából, hogy ezúttal ő sem új lemezt, hanem új dalt mutatott be a közönségnek, az Akit a hazája nem szeretett címmel.
Mivel Bródy János dalait nem játssza a propaganda rádió ezért arra kérünk oszd meg, hogy minél több ember meghallgathassa!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here