Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Szabó Tímea, az MSZP-Párbeszéd frakciószövetség parlamenti képviselője, a Facebook oldalán tett közre a közleményt melyben a képviselő nő jelzi, hogy a Párbeszéd nevében parlamenti vizsgálóbizottság felállítását kezdeményeztek, hogy kiderítsük: hogyan is került Magyarországra és kért menedékjogot Macedonia volt korrupt miniszterelnöke.

Az ellenzéki képviselő nő szerint azért van szükség erre a vizsgáló bizottságra, mert Orbán Viktornak elég sok mindent kellene tisztáznia a macedón politikus bűnöző Magyarországi bujkálása kapcsán.

Szabó az első tisztázandó kérdésként azt említi, hogy hogyan került ide Nikola Gruevszki Macedoniából útlevél nélkül?- majd újabb ezidáig megválaszolatlan kérdések sorol:

Tényleg Orbán Viktor házában szállt meg ez az ember, aki kétéves börtönbüntetésének letöltése elől menekült el otthonról? Mert ha igen, akkor bizony Orbán csúnyán megsértette hazánk törvényeit azzal, hogy illegális migránst bújtatott otthonában.

Miért nem a tranzitzónában folytatják le a menekülteljárást, ha Orbán szerint minden menedékkérőnek ott kell várakoznia (korábban ráadásul étlen-szomjan)?

Miért nem küldték vissza Szerbiába, mint a többi menekültet? Orbán Viktorra nem vonatkoznak a saját bevándorlási törvényei?

Ha köztörvényes bűnözők jönnek ide menekültként, akik történetesen Orbán haverjai, ők nem veszélyeztetik hazánk biztonságát?

Megannyi kínzó kérdés, amit a parlamenti bizottságnak meg kell vizsgálnia. Remélem, minden parlamenti párt csatlakozik a kezdeményezéshez, és kibogozhatjuk ezt a kacifántos ügyet.

Amúgy meg gratulálok Orbánnak ahhoz, hogy a söpredékkel barátkozik megint.- írja zárásképp a képviselő nő.

A propaganda TV-k nem szembesítik Orbánt a ezekkel a kérdésekkel, ezért kérünk, hogy oszd meg ezt a posztot, hogy minél többen lássák: Orbánnak nincsenek válaszai.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here