Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mirkóczki Ádám, a parlament nemzetbiztonsági bizottságának elnöke állítja, hogy az illetékesek hazudtak befogadási botrányról adott tájékoztatójukban a bizottság ülésén, ezért a jobbikos politikus rendkívüli nemzetbiztonsági ülést hívott össze szerdára.

Mirkóczki Ádám kedd kora délután az Indexnek nyilatkozott arról, hogy a parlament nemzetbiztonsági ülésén mi történt és milyen tájékoztatást adott  Végh Zsuzsanna, a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal vezetője a macedón politikus bűnöző magyarországi tartózkodásáról.

Az illetékes hivatalvezető a parlamenti bizottságát úgy tájékoztatta, hogy a „Gruevszki kérelmének elbírálása még nem zárult le és az egy hosszadalmas folyamat, sokáig tart majd”.

Majd a bizottsági ülés után pár órával már a kormánypárti Magyar Időkből derült ki nem mondott igazat a hivatalvezető, hiszen nem tartott ez a folyamat olyan sokáig, mert a kormányközeli lap megírta: a hivatal befogadta Gruevszki kérelmét és a volt macedón kormányfő menekültstátuszt nyert Magyarországon. Alig másfél órán belül az értesülést Gruevszki maga erősítette meg Facebook-oldalán.

Mirkóczki Ádám a nemzetbiztonsági bizottság elnöke mostani közleményében azt írja, hogy „magyarázatot várok arra, hogy ki a felelős azért, hogy az elmúlt 28 évben példátlan módon így hazudjanak és átverjék testületileg az Országgyűlés legfontosabb szakbizottságát. A Gruevszki-botránnyal kapcsolatban a Belügyminisztérium és a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal törvényi kötelezettségüket megszegték, a nemzetbiztonsági átvilágításon is átesett bizottsági tagokat félrevezették”

 

Mirkóczki azt is nehezményezte az Indexnek adott nyilatkozatában, hogy a hivatal vezetője gyakorlatilag semmilyen információt nem adott ki Gruevszkiről a kérdések „személyes jellege” miatt, holott csak arra lett volna kíváncsi, milyen formában segítették Albániából Magyarországra az egykori elnököt a magyar hatóságok.

Nos egy dologban biztosak vagyunk, hogy a kormány média nem fog beszámolni arról, hogyan verték át az illetékes bizottságot, ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa milyen mélyre süllyedtek Fideszék.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here