Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ma ismét volt egy nemzetbiztonsági bizottsági ülés, mely után Pintér Sándor a Fidesz belügyminisztere tartott sajtótájékoztatót és kvázi azt mondta ki, hogy a Fidesz propaganda lapja hazudott tegnap a Gruevszki-ügy kapcsán.

Tegnap mi is beszámoltunk róla, amit a Magyar Idők írt meg, hogy a magyar hatóságok nem elég, hogy befogadták a macedón politikus bűnözőt, de még az indoklásukkal  bele is rúgtak egyet Macedóniába.

Tegnap a Magyar Idők szó szerint ezt írta:

„A menekültügyi hatóság éppen ezért arra a következtetésre jutott, hogy Nikola Gruevszki valószínűsíteni tudta a hazájában ellene koholt vádak alapján indult eljárások jogszerűtlenségét és az őt ért diszkriminációt. Egyúttal megállapították, hogy az igazságszolgáltatás pártatlansága megkérdőjeleződött a volt kormányfővel szemben. A jogszerűtlenségek olyan mértékben súlyosak, hogy azok elérik az üldöztetés szintjét – állapította meg a hatóság.”

Nos Pintér Sándor a mai sajtótájékoztatón a kormányzati lapnak ezen állításait kvázi hazugságnak állította be, hiszen bemutatott egy befogadási  határozatot. És elmondta, hogy egy befogadási határozatnak nincs indokoló része csak törvényi hivatkozásokat tartalmaz.

Majd ki is mondja Pintér, hogy ami a sajtóban megjelent, hogy mit döntött a hivatal és milyen indokok alapján az nem lehet valós.

Majd konkrét újságírói kérdésre, hogy ezzel azt mondja, hogy ami a Magyar Időkben megjelent az valótlan? Azt válaszolja Pintér, hogy én elmondtam, hogy mi a valóság, a Magyar Idők dolgait meg az újságírókra bízom, hogy beszéljék meg.

Maradjunk annyiban, hogy egy új szintre lépet a kormányzati hazugság gyár, amikor már a kiszivárogtatásban is hazudnak és ez annyira gáz, hogy már a Fidesz politikusának kell cáfolni a saját propagandájukat.

Persze akkor felmerül a kérdés: mi a francért fogadtunk mi be egy politikus bűnözőt?

Na és ez az ami annyira gáz, hogy nem tudnak rá normális magyarázatot adni Fideszék, ezért van az, hogy A nap ezt mondják B nap meg mást. S nem az első esett, hogy arra kényszerülnek, hogy saját propagandistáikat hazudtolják meg. Teljesen szét csúsztak.

Na arról, biztos nem fog beszámolni a Magyar Idők, hogy hazudtak így arra kérünk, hogy oszd meg ezt a posztot, hogy ott tart már a Fidesz propaganda gyára, hogy a Fidesz politikusainak kell helyretenni a hazugságaikat.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here