Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Csupa sikereket ér el a kormány kultúrpolitikája, hogy igazán kultúrnemzeté legyünk. Ady Endre kvázi hazaárulózása után, itt az újabb siker: beazonosíthatatlan, fekete ruhás, biztonsági őrök kezdték el ököllel ütni Orbán Viktor kedvenc foci csapatának a Vidinek a stadionavatóján az újpesti vendégszurkolókat.

Orbán Viktor hatalmas szurkolója Vidinek, ennek a csapat külföldi mérkőzése kapcsán keveredett botrányba még az ősszel, amikor is az Átlátszó megírta, hogy egy osztrák luxus magánrepülővel ruccant ki a miniszterelnök úr megnézni a Vidi meccset.

Nos így, hát nem meglepő, hogy a kultúrharc jegyében egy új stadiont is kapott Orbán kedvenc székesfehérvári csapata. S sikerült büszke kultúr- nemzetünkhöz méltóan fel is avatni.

Az index számolt be róla, hogy nem az előírásoknak megfelelően öltözött, beazonosíthatatlan biztonsági cég emberei ütötték az újpesti nézőket a Vidi FC szerdai a nettó 14,6 milliárdból épített létesítmény stadionavató-mérkőzésén.

A tömeges dulakodásból nehéz kivenni, pontosan mi történt, de az egészen biztos, hogy a rendezőként fellépő, egységes kinézetű csoport tagjai az MLSZ Biztonsági Szabályzatát megsértve nem viseltek megkülönböztető mellényt (sem) -írja portál

Mi ez ha nem a csodás kormányunk kultúrpolitikai harcának a győzelme, de ha egy picit mi is mélyebbre merülünk a kulturális pezsgésben, akkor a Fidesz világ egy másik szép kulturális tradícióját is felkutathatjuk.

Az Index szúrta ki, hogy a  Vidi FC hazai meccsein a hivatalos honlap szerint a Hardforce Security Kft. adja a biztonsági szolgálatot.  Ami azért meglepő információ, mert a Nagy József által alapított és 2011-ben az adóhatóságnak bő 210 millió forinttal tartozó céget rég felszámolták, sőt az utódcég Hardforce Group is megszűnt létezni 2017 őszén.

A portál ezért megkereste Orbán kedvenc focicsapatát a Vidi FC-t, hogy akkor most hogyan is van ez. Az Indexnek a sajtófőnök első válasza az volt, hogy az információ megtalálható a Vidi honlapján.

Hát nem csodálatos érzés ez a Fideszes kulturális pezsgés: egy jó kis tömegverekedés  a korábban adótartozásba keveredett cégvezérrel összefüggésbe hozható biztonságiakkal, a közpénzen megépített stadionban.

Nem vicc itt az ideje, hogy egy vér komoly játékot indítsunk a Fidesz szavazói számára, hiszen keressük a racionális magyarázatot, miért szavaznak oda: ha tud egy olvasónk, aki Fidesz szavazó, olyan ügyet küldeni, ami a NER-hez kötődik és ha utána járunk nem derül ki semmi disznóság, akkor eskü megírjuk. Szeretnénk olyan híreket végre, hogy a Fidesz botrány mentesen, lopás, csalás, simlizés nélkül csinált meg valamit!

Fogjunk össze magyarok és találjunk egy olyan ügyet, amit sikerült a Fideszéknek tisztán megcsinálnia!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here