Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Brutális többség az, aki nem ért egyet Orbánnal a befogadási-ügyben. Megdöbbent, dühös és csalódott a magyarok többsége amiatt, hogy Nikola Gruevszki korrupcióért elítélt volt macedón miniszterelnök megkapta a menekültstátuszt a magyar hatóságoktól – írja a botrányról készült reprezentatív Ténygyár-kutatásra hivatkozva a 24.hu.

A Gruevszki- ügy kapcsán indult kutatás eredményei szerint a megkérdezettek 79 százaléka utasította volna el a politikusbűnöző menekültkérelmét, és mindössze 9 százalék érzi jogosnak a döntést.

A kutatók megkérdezték azt is, milyen érzéseket váltott ki Gruevszki befogadásának híre. A legtöbben a megdöbbentő, dühös és csalódott válaszokat adták.  Kifejezett örömről senki nem adott számot, más pozitív érzésekről is csak pár százalék beszélt.

A megkérdezettek Gruevszkit orosz érdekeket képviselő politikusként írták le, és úgy gondolják, hogy a magyar kormány döntésének is az egyik lehetséges magyarázata Vlagyimir Putyin kérésének, de legalábbis érdekeinek a kiszolgálása a befogadás.

A válaszadók zöme szerint  a Gruevszki-ügy tovább mérgesíti a magyar kormány viszonyát az Európai Unióval, 84 százalékuk úgy gondolja, hogy az Orbán-kormány az Európai Unió elveivel és érdekeivel szemben cselekedett.

Ez a kutatás hatalmas pofon Orbánnak, hiszen ez azt jelenti, hogy a Fidesz hívei körében is kisebbségbe került ezen külpolitikai megmozdulása. Amióta kormányoz nem volt ilyen negatív megítélése még egyetlen egy kormányzati lépésnek sem.

De azt is jelzi, hogy attól még mert a kormány mocskos lépéseket tesz a Fidesz színpatizánsok nem kívánnak velük együtt mocskossá válni.

Természetesen erről a kutatásról nem fog beszámolni a Fidesz média ezért arra kérünk oszd meg, hogy mindenki lássa,  a magyarok 79 százaléka nincs a Fidesszel a macedón politikus bűnöző befogadása kapcsán


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here