Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

November 15-én egy ásványvizet szállító kamion rohant bele Albertirsán egy lakóházba, miközben a család otthonában békésen vacsorázott, szerencsére nem történt nagyobb katasztrófa, de a ház így is jelentősen megsérült. A balesetből most ügy lett a parlamentben.

Torzsa Sándor, aki az MSZP parlamenti képviselő-jelöltje volt Albertirsa és térségében a tavaszi választásokon osztotta meg Facebook oldalán az MSZP-s politikustársának a parlamenti felszólalását.

Torzsa, mint írja rögtön jelezte az MSZP parlamenti frakciójának, hogy ennek a balesetnek a háttere, hogy a városnak hatalmas szűksége lenne elkerülőútra, hiszen brutális mértékű kamion forgalom megy át a városon nap, mint nap.

Az MSZP nem is maradt tétlen, Korozs Lajos, a baloldali párt képviselője azonnali kérdést intézett az illetékes államtitkárhoz, melyben felhívta az Orbán-kormány figyelmét, hogy itt egy évtizedes problémáról van szó, a város útjaira hatalmas forgalom zúdul.

A helyi ásványvízgyár, ami a térség legnagyobb foglalkoztatója, csak a településen keresztül tudja elérni a 4-es utat, ezért lenne szükség a déli elkerülő útra.

Korozs felszólalásából az is kiderül, hogy az Orbán-kormány nem hajlandó egyetlen egy fillért sem biztosítani 2010 óta az elkerülő megépítésére, pedig egy stadion árának töredékéből meglehetne  oldani a településen élők problémáját.

Az MSZP politikus felidézi, hogy pedig ígéret volt rá, 2010-ben a Fidesz államtitkára Fónagy János egy parlamenti meghallgatáson azt mondta, hogy igyekszik beilleszteni az utat a fejlesztési tervek közé. Nos, azóta  eltelt 8 év és egy kapavágás se történ pedig a helyzet tovább súlyosbodott: egy családi házba belerohant egy kamion és csak a szerencsén múlott, hogy nem lett komolyabb katasztrófa- hangsúlyozta a Korozs

Torzsa Sándor posztjában azt írja, hogy semmitmondó, tétlen választ adott a Fidesz az albertirsaiak problémájára, hiszen kiderült, hogy nem szerepel a Fidesz tervei között az út megépítése és Korozs Lajos azon kérdésére sem adtak választ, hogy mikor kezdődik meg végre az építkezés.

A Hír Hugó utánajárt és kiderült, hogy a város független polgármestere, Fazekas László tavasszal aláírásgyűjtésbe kezdett az elkerülő útért, sőt még tüntetés is volt a városban a kamion forgalom miatt.

Mi pedig arra tudunk kérni mindenkit, hogy ossza meg ezt a posztot és juttassa el az albertirsai ismerőseinek, hogy mindenki lássa az albertirsaiak nem számíthatnak a Fideszre igazából.

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here