A merce.hu számolt be róla, hogy az MSZP alelnöke bekeményített, a szakszervezeti  tüntetés végén Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke felszaladt a színpadra, és felszólította a tömeget, hogy menjenek a Kossuth térre.

Az MSZP politikus hívó szavára a tüntetők meg is indultak a tér felé. Először kb. 60 rendőr próbálta megállítani a térre igyekvő kb. 2-300 fős tömeget, de gyorsan felállt egy elég masszív rendőrsorfal, így úgy látszott sikerült megállítani a tiltakozó munkaválláloka.

A portál arról is beszámolt, hogy az első berohanókat a földre teperték. Majd elkezdett zúgni a „mocskos Fidesz”, az „Orbán takarodj!” és a „szolidaritást”. Voltak olyanok, akik azzal próbálják meggyőzni a rendőröket, hogy őket is hátrányosan fogja érinteni a rabszolgatörvény.

Majd egy rendőrsorfal  megpróbálna kitolni a meglehetősen dühös kb 1000 fős tüntető tömeget, hogy ne tudjanak bejutni a térre, eközben kialakult egy kisebb dulakodás, többen földre kerültek. Először úgy tűnt, sikerül kiszorítani őket az Alkotmány utca felé, a rendőrség végül mégis alul maradt, felszakadozott a sorfal, a párszázas tömeg betört a Kossuth térre.

A rendőrök most az épület előtt álltak fel, a skandáló tömeg egészen a lépcsőkig jutott be.

Kedves olvasó ne felejtsd a Fidesz média nem fog beszámolni egy ellenzéki politikus kemény lépéséről, ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, ha szerinted is igaza volt Komjáthi Imrének, hogy a Kossuth térre hívott mindenkit!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

MEGOSZTÁS