Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Aki nézte a műsort tudja, hogy az X-faktor döntőjébe a harmadik versenyzőt a nézők küldték és a lányok közül biztos volt, hogy valaki haza megy. A nézők végül is Tamáska Gabi mellett tették le a voksukat. A féltékeny Arany Timi még csak elköszönni sem volt hajlandó a lánytól.

Tamáska Gabriellának a  kapakupa koronázatlan királynőjének nem csak a hangja legendás, de messze értebb is, mint a távozó Arany Timi.

Amikor Kiss Rami kimondta, hogy Gabi maradhat, a két lány meg sem akarta ölelni egymást, mentoruk, Gáspár Laci húzta össze őket egy ölelésre, hogy elbúcsúzzanak. A Bors kiderítette, hogy mi volt ennek az oka.

Arany Tímea már a kisfilmjében elmondta, igazságtalannak tartja, hogy a nézők olyan embert szavaztak helyette tovább, aki nem énekel olyan jól, mint ő- itt Tamáska Gabira célozgatva.

Arany elmondta, hogy Gabival öt éve ismerik egymást a zeneművészeti gimnáziumból. Úgy mondanám, közömbösek vagyunk egymásnak, nem utáljuk, nem is szeretjük egymást. Megvagyunk egymás mellett. Az elején egy szobában aludtunk a mentorházban, de aztán szétváltunk, jobb volt ez így mindkettőnknek. De sosem veszekedtünk – mondta a ki­esés után a céltudatos Timi, aki nem bánja, hogy kiesett, úgy fogalmazott, végre azokat a dalokat énekelheti, amiken eddig dolgozott és megismerhetik valójában mi van benne.

Nos nézzék meg, a legendás hangú Tamáska Gabi nyilatkozatát, hogy mennyivel érettebb és komolyabb: hálás a nézőknek, hogy megmentették szombat este számos hibája ellenére.

– Szégyellem magam, hogy ennyit rontottam. De karmikus dolognak érzem a továbbjutásomat. Timi a kisfilmjében elmondta, hogy nem érti, miért engem juttatott tovább a közönség. Azt hiszem, ez volt az a csata, amit meg kellett vívnunk.

Mindig csipkelődött nőcis dolgokban. Nekem nemigen vannak lány barátaim, nem tudtam ezeket a helyzeteket kezelni. Timi nagyon tehetséges lány. Sokkal technikásabb énekes, mint én. Teljesen egyetértek Timivel, hogy jobban énekel nálam. Én hálát érzek a közönség felé, hogy mindezek ellenére engem juttattak to­vább – mondta Gabi.

Amúgy ha jósolni kellene a döntő a rém unalmas zenét csináló USNK (vagy mi nevük) és a legendás hangú Tamáska Gabriella között lesz. Én nem kérdés, hogy Tamáskának szurkolok, persze a csaj még nincs készen, no de az is biztos, hogy nem perc énekes lesz belőle. Ez USNK vagy mi meg már most unalmas.

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here