Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Orbán Viktor büszkén jelentette be az Európai Néppárt kongresszusa előtt, hogy a Fidesz Manfred Webert támogatja következő csúcsjelöltnek. Orbán kádere most olyan bicskanyitogató mondatokat mondott Magyarországról, ami után jó érzésű magyar ember nem szavazhat a Fideszre.

Orbán Viktor büszkén jelentette be, hogy a 2019-es Európa Parlamenti választásokon a Fidesz néppárti csúcsjelöltje Manfred Weber. Tehát, aki a Fidesz listájára szavaz, az azt támogatja, hogy Weber legyen az Eu következő tanácselnöke.

Azonban a kereszténydemokrata politikus olyan megengedhetetlen és bicskanyitogató mondatokat mondott, hogy ezután jó érzésű magyar ember nem szavazhat rá, így nem szavazhat a Fideszre.

 

A videónak hangja is van, melyet a videó jobb alsó sarkában tudsz felhúzni!

Weber ugyanis kijelentette, hogy ő kifejezetten Magyarország ellen, az egész ország ellen szavazott, amikor megszavazta a 7-es cikkely szerinti eljárást és nem csak  Orbán vagy a Fidesz ellen.

Ujhelyi István, az MSZP Európa Parlamenti képviselője hozta nyilvánosságra a Fidesz által támogatott csúcsjelölt kirohanásáról készült videót. Ujhelyi azt is kijelenti, hogy Manfred Weber azonnal kérjen bocsánatot a magyar emberektől!


Ujhelyi István arra is emlékeztet, hogy egy másik, a Fidesz európai pártcsaládjához tartozó vezető, Jean-Claude Juncker sértette meg a magyarokat az Erdély elcsatolásának évfordulóján tett érzéketlen kijelentésével. Majd az MSZP politikus hozzáteszi, elég volt a Fidesz szövetségeseinek sértő kijelentéseiből! 

Egyébként az Európai Szocialistáknak a csúcsjelöltje a holland Frans Timmermanst, az Európai Bizottság első alelnöke, tehát ő lesz a legfőbb kihívója az Orbán Viktor által is támogatott néppárti, mostani nyilatkozatával a magyarokat vérig sértő Manfred Webernek.

Most jelen pillanatban az unió parlamentjében a legnagyobb frakció a jobboldali Néppárté, 219 képviselő ül ilyen színekben a parlamentben és a második a 189 fős Európai Szocialisták frakciója. A két nagy párt között csupán 30 szék különbség van.

Ujhelyi éppen ezért azt javasolja minden jóérzésű magyar embernek, hogy ezután szavazzon az MSZP- Párbeszéd listájára, hogy le lehessen váltani ezt az európai jobboldali elitet.

Oszd meg, hogy mindenki lássa, Orbán Viktor jelöltje milyen sértő kijelentéseket tesz Magyarországról!

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here