Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Amennyiben a parlament elfogadja a kormányoldal Munka törvénykönyvével kapcsolatos módosítási terveit, a szakszervezetek megkezdik egy országos általános sztrájk megszervezését. Teljes ipari parkokat lezárnának.- számolt be a zoom.hu Hát Fideszék eléggé túlfeszítették a húrt a szakszervezeteknél.

Megkezdik az országos általános sztrájk megszervezését a munkavállalói szakszervezetek, amennyiben a parlament szerdán megszavazza a Munka törvénykönyvének módosításait – erősítette meg a Zoom.hunak az értesülést László Zoltán, a Vasas Szakszervezeti Szövetség alelnöke.

László Zoltán majd azt hangsúlyozta, hogy az egész országra kiterjedő munkabeszüntetést az év végi ünnepek miatt leghamarabb csak januárban lehetne megtartani. Ha ilyen lépésre kényszerülnek a munkavállalói érdekvédők, akkor a mostani tervek szerint azok már nemcsak félpályás forgalomlassító, hanem egész pályás útlezárások lennének, amelyek akár teljes ipari parkok működését is ellehetetleníthetik.

Ezzel együtt, amennyiben a parlament rábólint a most ismert tervekre, akkor egészen biztosan felgyorsul a szervezés – jelentette ki László. Annak érdekében, hogy ne fajuljon idáig a helyzet, a szakszervezetek még a parlamenti szavazás előtt egy nyílt levelet szeretnének közzétenni. Ebben arról lesz szó, hogy „mit kérünk, mit követelünk és mit tanácsolunk a javaslat megszavazására készülő képviselőknek” – részletezte a szakszervezeti vezető

A portál megkérdezte az MSZP alelnök Komjáthi Imrét is, aki a portál szerint, hogy ha a részleteket tekintve nem is, de tartalmát illetően az érdekvédelmi vezetővel lényegében egybehangzóan nyilatkozott.

Komjáthi a Zoom.hu-nak kifejtette, hogy az “ellenállás folytatódik”, méghozzá több fronton. A melósok és a szakszervezetek az utcán tiltakoznak majd, nem hagyják abba az országszerte kezdődött félpályás útlezárásokat és az érdekképviseleti tiltakozó akciókat, amelyek akár sztrájkokat is jelenthetnek.

Komjáthy Imre, az MSZP alelnöke. Az utcán “a melósok és a szakszervezetek” minden eszközzel meg fogják akadályozni a “rabszolgatörvény” bevezetését, ahogy az MSZP és más ellenzéki pártok politikusai pedig a Parlamenten belül, a maguk eszközeivel harcolnak ellene – mondta lapnak.

A propaganda média nem fog korrektül beszámolna a szakszervezetek tiltakozásáról, ezért arra kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy más is lássa!

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here