Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Igazi seggszájat csinált magából levelével Volner János, a Jobbikot otthagyó, most leginkább a Fideszhez dörgölőző képviselő. Azt írja, baloldali zászlók alatt nincs gusztusa a rabszolgatörvény ellen tüntetni. A baloldalisággal nem vádolható Pesti Srácok egy éve írta meg, hogy a választások előtt még nem volt ennyire finnyás Volner a választókerületében.

Mi után a rabszolgatörvény elleni tüntetések résztvevőit Volner a Betyársereggel igyekezett fenyegetni magyarázkodásba kényszerült, hogy nem is úgy gondolta a Jobbikot otthagyó politikus, aki most leginkább a Mi Hazánk nevű mikropártban politizál.

Azonban a  Zoom.hu-hoz eljuttatott levelében Volner igazi seggszájat csinált véletlenül magából. Azt írja „én magam is szívesen kimentem volna a Kossuth térre tüntetni a túlóraszabályozás miatt, de az ott lobogó baloldali pártzászlók miatt nem volt hozzá gusztusom”.

Egy éve a választások előtt, közvetlenül a választási kampány kezdetén, a választókerületében nem volt ennyire finnyás Volner János. A Pesti Srácok és a Nagykőrös Ma beszámolói szerint ugyanis részt vett az MSZP által szervezett tüntetésen, ahol MSZP-s zászlós fiatalokkal és Gurmai Zitával az MSZP parlamenti képviselőjével tüntetett együtt.

Igaz akkor még a választások előtt voltunk és akkor még Volnernek sem volt büdös az MSZP és baloldali szavazó. De ez a történet sokkal inkább arról szól, hogy Volner szavai nem egy gerinces jobboldali, hanem  sokkal inkább tűnik egy a Fideszhez dörgölődző, fogott ember megnyilvánulásainak.

Drága magyarok, a helyzet az, hogy én örülök, hogy Volnernek nincs gusztusa hozzánk, mert legalább a viszony kölcsönös, nekünk sincs gusztusunk egy ilyen képmutató emberhez. De abba is biztos vagyok, hogy az igazhitű jobboldaliaknak sincsen.

Arra kérünk, hogy oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, milyen képmutató emberek azok, akik a rabszolgatörvény ellenes tüntetéseket kritizálják!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here