Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Alig telt el egy hét, hogy az ellenzék igen tisztességesen összekapaszkodott. Az együtt munkálkodásnak meg is lett az eredménye, soha nem látott intenzitású tiltakozáshullámmal találta magát szembe az Orbán rezsim.

Nem kell ahhoz politikai PHD, hogy kijelentsük, hogy az egység jobban működik, mint a megosztottság. Lényegesen sikeresebb fellépést tud elérni egy egységes ellenzék, mint egy megosztott, töredezett, egymással is baszakodó.

Nem is ez a lényeg mert ezt kb mindenki látja. Nos, ennek ellenére, hogyhogy, hogynem megjelentek az ellenzéki nyilvánosságban, ahogy Ungár történész mondta, a Fidesz hasznos hülyéi, hogy gyorsan elkezdjenek megint az ellenzék körében megosztottságot generálni.

Az agyatlanul kritizáló, okoskodó, fanyalgó isten barmai tényleg nem érzik, hogy most kussolni kellene, örülni és érvelni a további ellenzéki együtt munkálkodás mellett, mert csak és kizárólag ez fogja eltakarítani az Orbán rezsimet.

Persze köztük biztos van olyan, aki nem több és nem kevesebb, mint egy dilettáns kretén. Aki soha életében még konstruktívat nem mondott, csak mindig fikázott. DE, biztos hogy vannak olyanok is, akik nem ingyen ilyen hülyék.

Nos mi a dolog velük? Semmi más, mint most figyelni és megjegyezni, hogy kik is ők és megfelelő polcra tenni. Tudni, hogy Ő megoszt, tudni, hogy az ő mondatai az ellenzéki biztos kudarc mondatai. Azt meg már mindenki tudja, hogy ez a Fidesz rendszer érdeke.

Az ellenzéki egységet őrizni kell, mert ennek nincs és igazából soha nem is lesz alternatívája. Aki meg egy ilyen történelmi hét után, nem érzi, hogy nem az a dolog, hogy az ellenzéket ossza megnyilvánulásaival, no Ő a Fidesz hasznos hülyéje, ha ingyen, ingyen, ha pénzért, akkor pénzért az ügy szempontjából mindegy is.

Ne üljünk fel ezeknek a törekvéseknek és hajrá közös és egységes ellenzék és arra kérünk, hogy oszd meg ezt a posztot, ha neked is eleged van azokból, akik az ellenzék körében a megosztottságot szítják, folyton fanyalognak és kritizálnak!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here