Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tegnap Áder János, a Fidesz köztársasági elnöke, igazából nem nagy meglepetésre aláírta a rabszolgatörvényt, ami évi 400 óra túlórát ír elő, ráadásul a cégeknek elég ezt három év múlva kifizetni.

Érthető okokból a törvény elfogadása óta hatalmas tiltakozások törtek ki, volt itt már minden. Ennek ellenére Áder János mégis aláírta ezt a gyalázatos törvényt, a szakszervezetek és a pártok reakciói nem is késtek sokat.

Székely Tamás, a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MASZSZ) alelnöke, a vegyipari és energiaipari dolgozókat tömörítő VDSZ elnöke az Index szerint úgy nyilatkozott, hogy „kaszák, kapák kiegyenesednek,” valamint azt is közölte, a sztrájk szervezése még intenzívebbé válik – a szakszervezetek többször kijelentették már, hogy általános sztrájk lesz a rabszolgatörvény bevezetése esetén.

A Demokratikus Koalíció közleményében azt írja, „Áder az aláírással rászabadítja a népharagot Orbánra. Ahogy várható volt, a fideszes pártkatona, Áder János, akit a DK sosem fogadott el köztársasági elnöknek, aláírta a magyarok millióit megnyomorító rabszolgatörvényt. Ezzel a gesztussal újra bűnrészessé válik, de egyúttal tovább erősíti az ellenállást, és rászabadítja az ország haragját Orbánra.”

A Jobbik – ahogy várható volt – szintén közleményben ítélte el Áder lépését, kitérve arra is, hogy Áder mindannyiunk karácsonyfája alá odarondított: „Áder Jánostól a rabszolgatörvényt kapja karácsonyra a magyar nép” „A kormány után most a köztársasági elnök is teljesítette a külföldi nagyvállalatok parancsát, és aláírta a rabszolgatörvényt. Áder János a fideszre jellemző álságos és cinikus módon űzött gúnyt a munkavállalókból, akiknek nyilatkozatában boldog karácsonyt kívánt.”

A párt megemlékezik a törvény széleskörű elutasítottságáról, nép- és családellenességéről, valamint megígéri, hogy „még nagyobb intenzitással fog harcolni Orbán Viktor korrupt és álnemzeti rendszere ellen,” aminek kapcsán harcba hív minden „tisztességes” magyar embert.

A Magyar Szocialista Párt a Facebookon tette közzé véleményét, az MSZP azt írja, hogy „Akkor tehát eldőlt: kemény tüntetés lesz a pénteken! Áder János az aláírásával felelősséget is vállalt – a többi között a péntek esti tüntetés felelősségét is. Kövér László az ellenzéki képviselőkkel, Áder János pedig a magyar emberekkel akasztott bajszot!”

Mivel az ellenzéki pártok reakcióiról nem fog beszámolni a propaganda média, arra kérünk oszd meg ezt a bejegyzést, hogy mindenkihez eljusson az ellenzék szava!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here