Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Botrányos felvételek landoltak a 444.hu szerkesztőségében, a kiszivárgott felvételeken az látszik, ahogy az egyik ellenzéki képviselőt Varjú Lászlót, a DK politikusát az MTV 6 kidobó embere ráncigálja, rátérdelnek, majd a lábát úgy csavarják, hogy az fájdalmat okoz neki.

Az is kiderül a 444 cikkéből, hogy a videót a közmédia egyik operatőre készítette, de a portál megjegyzi, hogy az MTVA valamiért soha nem hozta nyilvánosságra.

Arra is kitér a 444, hogy a híradó szerkesztői csak azokat a momentumokat vágták ki belőle, amin a felvételen látható Varju László DK-s országgyűlési képviselő egyedül, a földön fekve méltatlankodik. Amikor a biztonsági őrök előtte dulakodnak vele, azt nem mutatták be.

Varju bántalmazásából a 444 készített egy 2 perces összeállítást

A most kiszivárgott vágatlan felvételen az látszik, hogy 16 percen keresztül az intézmény fegyveres biztonsági emberei ráncigálják s taszigálják egy lépcsőházból Varju Lászlót, aki épp egy lépcsőn igyekezne a stúdió felé.

A felvétel azzal indul, hogy a biztonságiak főnöke felszólítja embereit:„vége ennek, vezessék ki a képviselőt”

Majd, Varju segítségért kiállt, közben telefonján próbál élőzni, az MTV kidobó emberei előbb a levegőbe emelve alkalmaznak kényszert a hivatalos személy minőségében ott lévő Varju Lászlóval, majd  a földön húzzák.

Ez a videó pedig a 16 perces vágatlan felvétel

A 444 megjegyzi, hogy ez nem tűnik nagyon szakszerű intézkedésnek, ráadásul az egyik pillanatban az egyik kidobó ráül, hogy földre szorítsa Varjút, majd ismét felállítanák, hogy kivezessék. Közben térddel a padlóhoz szorítják, felsőtestére rákulcsolnak, lábait ráncigálják, de úgy hogy a képviselő többször kiabál közben fájdalmában.

A 444 azt is megjegyzi, hogy az MTV ezt a jelenetet soha nem adta le, sőt a Fidesz propaganda megpróbálta úgy beállítani az MTV-ben történt eseményeket, hogy az ellenzéki képviselők csak színészkedtek és nem is érte őket fizikai atrocitás.

A most kiszivárgott felvételek egyértelműen bebizonyítják, hogy a Fidesz propaganda ismét nem a valóságot mutatta be és hamisan keltette azt a látszatot, hogy nem érte erőszakos kényszerítés az ellenzéki képviselőket.

Arra kérünk, hogy oszd meg ezeket a videókat, hogy mindenki lássa, mi történt valójában az MTV-ben.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here