Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ma igen botrányosra sikeredett a kormánypárti propaganda gyár esti műsora, ugyanis faképnél hagyta az ellenzéki interjúalany az Echo TV propagandistáját az élő műsorban

Ma az Echo TV vendége volt a Momentum elnökségi tagja, Hajnal Miklós, a téma pontosan nem derült ki, hogy mi lett volna: vagy a közös Európa parlamenti lista, vagy a Momentum ellen folyó ÁSZ vizsgálat.

Egyébként szánalmas, de Velkovics Vilmos, az Echo TV propagandistája azzal sem volt tisztába, hogy mi a riportalanyának titulusa, majdnem eltalálta, hogy Hajnal elnökségi tag a pártban, helyette mondott szóvivőt, kommunikációs igazgatót is.

A beszélgetés elején a politikus biztosította a műsorvezetőt, nem vetkőzni és matricázni jött, ellenben úgy fogalmazott, meglepte az Echo TV és a többi “hazugsággyár” viselkedése, hogy azzal vádolták őket, pénzügyileg nem tiszták.

Ezért Hajnal bevitte a tételes kampányelszámolást a műsorvezetőnek, amit állítása szerint hónapokkal ezelőtt elküldött a párt az Állami Számvevőszéknek is.

Hajnal szerint inkább Mészáros Lőrinc gazdagodásáról kellene beszélni, távozása előtt azt mondta, legközelebb akkor hívja az Echo TV vendégnek, ha erről kérdezik őt.

Ez volt a valóságszünet, most következnek újra a hazug kérdések – mondta Hajnal, majd kisétált.

Miután Hajnal távozott, az Echo TV bevágott egy lejárató összeállítást a Momentumról….

Még december elején számolt be a Hír Hugó arról, hogy bukhatja az állami támogatását, vagyis lényegében a megszűnés szélére kerülhet két ellenzéki párt, a Momentum és az MSZP legfőbb szövetségese a Párbeszéd.

Az Állami Számvevőszék ugyanis olyan jelentéstervezetet küldött a két pártnak, amely szerint nem tudtak szabályszerűen elszámolni a kampánypénzek költésével. Mindezt azért, mert elérhetetlenek az ÁSZ ellenőrei számára. Ezért az ÁSZ kezdeményezte a költségvetési támogatásuk felfüggesztését.

A Momentum szerint számtalanszor jelentkeztek az ÁSZ-nál, amely nem tűnik együttműködőnek. A Párbeszéd pedig még azt megelőzően leadott minden számlát ezért is érthetetlen az ÁSZ keménykedése.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here