Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Baló György, a Magyarul Balóval műsorvezetője hétfő esti műsorának végén jelentette be, hogy saját kérésére a műsort az RTL Klub szünetelteti. Tehát egy ideig biztos, hogy nem lesz látható a népszerű hírháttér műsora a csatorna képernyőjén.

Négyévnyi napi műsorkészítés után pihenésre és orvosi kezelésre van szükségem, ezért a műsort saját kérésemre január 8-tól szüneteltetjük – búcsúzott a 71 éves tévés.

Baló György jelenléte újságíró kollégáim számára is meghatározó, munkájával nemcsak nekünk, az RTL Klubnál, hanem az egész szakmának példát mutat, és mértéket tart. Bízunk mielőbbi felépülésében, és várjuk vissza – fogalmazott Kotroczó Róbert hírigazgató, számolt be a femina.hu

Baló György 1970-ben a Magyar Televízió Híradójánál kezdett el dolgozni gyakornokként, majd szerkesztő-műsorvezetőként. 1975-ben az MTV külpolitikai szerkesztőségének munkatársa, később a szerkesztőség helyettes vezetője lett. A Panoráma, a Stúdió és a Hírháttér szerkesztő-műsorvezetője is volt.

1989 és 1990 között az MTV 2-es csatorna igazgatójaként és a televízió választási irodájának vezetőjeként, majd 1991-ig a Napzárta főszerkesztőjeként tevékenykedett.

1997-től a TV3 műholdas, országos kereskedelmi csatorna vezérigazgatója lett annak  megszűnéséig. Itt az Esti gyors című műsort vezette.

2000-ben visszatért a Magyar Televízióhoz, ahol az Aktuális és a Záróra című műsorok készítésében vett részt. Majd az MTV kulturális igazgatójává nevezték ki. Egy évig A Hét című heti közéleti műsor főszerkesztője, később Az Este, A Szólás Szabadsága és a Kedd 21 című műsoroknak dolgozott.

2008-ban a pekingi olimpia megnyitó ünnepséget közvetítette, a sporteseményről riportokat készített, és konferált.  A műsorvezető 2010. júniusában volt utoljára képernyőn a Kassza című műsorával,  amelyet először éjszakára száműztek, majd megszüntettek. A televíziós szakembernek majd ezután hónapokig nem adott feladatot a közmédia, így 2012. január 13-án saját kérésére, távozott az elfideszesedő MTV-től. 2015-től az RTL Klubnál vezeti a Magyarul Balóval című műsort.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here