Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Miután Orbán Viktor felcsúti haverja Mészáros Lőrinc felvásárolta Magyarország egyik sportlapját, hogy oda is be-be csepegtessék a kormánypropagandát, a Nemzeti Sportnál is tisztogatások kezdődtek. Most az egyik kirúgásból azonban rendőrségi ügy lett, ugyanis  büntetőfeljelentést tett ismeretlen tettes ellen Sinkovics Gábor, a Nemzeti Sport tavaly ősszel, harminc év után kirúgott legendás újságíró-publicistája.- számolt be a 444

A portál úgy értesült azért volt kénytelen Sinkovics Gábor, a legendás sport újságíró a rendőrséghez fordulni, mert amikor, még tavaly ősszel, kirúgása után bement a Mészáros Lőrinc-féle Mediaworkhöz tartozó napilap szerkesztőségébe a cuccaiért, kiderült, hogy egyszerűen eltűnt a szekrénye, benne a személyes holmijaival, pótolhatatlan emlékeivel, olvasói leveleivel, dedikált könyveivel és egyéb relikviáival.

Már ez is igen kemény volt, de nem feltétlenül vezetett volna feljelentéshez,- jegyzi meg a portál, azonban a szerkesztőség vezetői innentől kezdve szóba sem álltak Sinkoviccsal, sőt később az eltűnt tárgyak ügyében küldött ügyvédi felszólításra sem reagáltak semmit. Az újságíró emiatt volt kénytelen végül a feljelentés tenni, vélhetőleg lopás alapos gyanúja miatt.

A 444 megpróbált interjút kérni a kirúgott sportújságíróval, az érdekelte volna őket, hogy milyen volt a szerkesztőségben a munka, hogyan látja a dolgokat és nyilván kérdezték volna az elbocsájtásáról is. Sinkovics nem nyilatkozott a portálnak, helyette elküldött egy terjedelmes írást.

Melyben többek között azt írja, hogy téved aki azt hiszi, hogy a futball hozza lázba leginkább a népet. A seggnyalás a legnépszerűbb sportágunk. Ebben már világbajnokok vagyunk. S ha nekem bevette volna a gyomrom, ott a délutánonkénti pogácsázást a közeli pékségben a Szöllősi (ő a főszerkesztő a Nemzeti Sportnál) nevű oldalán, talán maradhatok.

Megjegyzi azt is, hogy övék a labda, ők jelölik ki, ki vehet részt a játékban. Nem akartam én forradalmár lenni Apu. Hogyan is akartam volna öreg fejjel. Úgy voltam vele, majd írogatom a szögletarányt, a nyugdíjig, a Felcsút–Kisvárda meccsen. Hetven szerencsétlennel a lelátón, másik hetven szerencsés haszonleső a VIP páholyban (hivatalos nézőszám 825…) De nem hagyták. Nem szeretik, ha nem tartozol közéjük. Bélyeget tesznek a homlokodra, és felcimkéznek.

Arról is ír válaszlevelében még, hogy szívesen beszélgetett volna velük például a sajtószabadságról, amit fennhangon hirdetnek. Beszélgetett volna Mészáros Lőrinccel, aki megnyerte a 2018-as valóságshow-t, egy aki mindent visz. VV Lőrinc.

Magáról és a kirúgásának körülményeiről is beszél, mint írja  „harminc év után pokoli nehéz újrakezdeni mindent. De nem panaszkodtam, nem sírtam, nem sajnáltattam magam, mert a végén még azt mondtad volna, népünk bölcs vezére, hogy az egész csak hisztérikus sikongatás. De most muszáj volt életjelt adni magamról, mert a megaláztatásnak is van határa.

Elküldhetnek, eltüntethetnek, ezt megtehetik, ám a múltamhoz jogom van. A kézzelfogható emlékeimhez, a személyes dolgaimhoz, a pótolhatatlan értékű relikviáimhoz. Azt sem adták vissza. Cinikus vigyorral közölték velem, hogy eltűnt. Volt, nincs. S már nem is foglalkoznak velem. Az épületben, ha megjelenek, már biztonsági úr kísér – hányok tőlük.”

Nos kedves olvasó, arra kérlek oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, ezek a ócska szarházi Fidesznyikek, nem elég hogy nulla szakértelemmel mindenhova berágják magukat, de ott jó pondróként még a szakembereket meg is alázzák.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here