Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nos, ha esetleg Ön szerint sincs rendben az, hogy Orbán Viktor, miniszterelnök munkahelyén a Gundel étterem olcsóbban ad ebédet, mint amennyiért a gyerek eszik az iskolába, akkor Ön egy büdös proli. Ezt a jelzőt az Echo TV propagandistái ismertették.

Soha nem volt ilyen őszinte a Fidesz kommunikációs gépezete, most végre kibujt a szög a zsákból, hogy tiszta szívből gyűlölik a munkást, a kétkezit: teli pofával büdös proliznak, amióta elkezdődtek a rabszolgatörvény elleni tüntetések.

Nos, a „prolik” eredeti meghatározás szerint a proletárok azok az emberek, akik nem rendelkeznek termelési eszközzel, így munkaerejük eladásából, bérmunkából élnek, tehát most Magyarország dolgozói lettek a Fidesz gyűlölet kommunikációjának új célpontjai.

Az Echo TV-n futó Sajtó klub című műsorban (kb. 28:00-nál), igazi munkásosztály fröcsögő szidás folyt, már Bayer Zsoca, a miniszterelnökségben működő Gundel menza témáját így vezette fel: „Ejtsünk erről egy pár szót. Tényleg, amikor a lumpen prolik neki esnek a Gundel étteremnek, (…) ami egy fogalom. Jönnek lumpen proletárék és akkor neki állnak azon izmozni, hogy 750 forint a menü a miniszterelnökségen és ezt a Gundel prezentálja.”

Majd erre rákontrázva a Fidesz másik főpropagandistája Bencsik András kifejti, hogy ez egy undorító demagógia, szívfájdító volt olvasni a Gundel managerének a nyilatkozatát, aki egy német ember. (…) A Gundel az ország legpatinásabb étterme, ők látják el a parlamentet, ők látják el a képviselői irodaházat és most ők látják el a miniszterelnökséget, most mit kell ezeknek a büdös proliknak ezen nyomakodnia, ugyan mit számít az.

Ez már nem az első eset, hogy a Fidesz új gyűlölet propagandájának a célkeresztjébe a dolgozók kerültek.

A 444 számolt be róla, hogy szintén az Echo TV-n, csak egy másik műsorban Bayer Zsolt, a kecskeméti rabszolgatörvény elleni tüntetés egy diáktiltakozójáról, Nagy Blankáról az alábbiakat mondta:

„No, hát akkor, kedves Blanka! Az a helyzet, hogy te nem hős vagy, hanem egy szerencsétlen, nyomorult, ócska, kis proli. És hogyha így folytatod, akkor belőled nem hős lesz, hanem maradsz egy szerencsétlen, nyomorult, rohadt, kis proli.”

A Fidesz világ a múltban is előszeretettel prolizta a gyűlölködő kontextusban a dolgozó embereket, például a panel lakásokban élő emberekre a panelproli jelzőt aggatták még a 2002-es választások idején.

Oszd meg, hogy mindenki lássa, kibújt a szög a zsákból ismét, a Fideszék már nem tudják magukat visszafogni, hogy igazából végtelenségig gyűlölik a nem az ő elitjükhöz tartozó,  nem a Gundelba járó, de tisztességesen dolgozó embereket.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here