Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A meghurcolt ellenzéki ügyvéd-politikus Czeglédy Csaba  beperelte rágalmazás miatt a Pesti Srácok három tollnokát, azonban nem mindenkinek volt bátorsága megjelenni a tárgyaláson. Erről maga Czeglédy Csaba számolt be Facebookon. Azonban komoly hibát követtek el a Fideszes propagandamunkások, nem kizárható, hogy következő alkalommal a rendőrség megy értük. 

A meghurcolt szombathelyi ellenzéki ügyvéd-politikus Czeglédy Csaba saját facebook oldalán számolt be arról, hogy ma lett volna a Pesti Központi Kerületi Bíróságon a Szabó Bálint és a PestiSrácok két újságírója, Füssy Angéla és Szarvas Szilveszter, valamint a főnökük, Huth Gergely elleni büntetőtárgyalás. Ők a vádlottak.

Szarvas Szilvesztert leszámítva – ő eljött – a másik három talpig becsületes, gerinces ember gyáva módon elmenekült a tárgyalás elől, nem jöttek el.-mit írja Czeglédy

A beszámolóból az is kiderül, hogy Füssy még azt is megüzente a bíróságnak, hogy ő nem kapott idézést. A bírónő közölte: október negyedikén vette át a vádlott.

Megjegyezi a korábbi MSZP-s szombathelyi képviselő, hogy Szabó Bálint pedig addig bátor, amíg nem kell a szavaiért a bíróság előtt felelősséget vállalnia.

Czeglédy Csaba azt is elárulja, hogy ennek ellenére nem biztos, hogy megússzák, ugyanis április másodikán folytatódik a tárgyalás, ahová ezt a három vádlottat valószínűleg a rendőrség fogja elővezetni.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here