Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tóth Bertalan, az MSZP elnöke tegnap a párt Facebook oldalán egy videóüzeneteben jogi segítséget ajánlott fel annak a  kiskunfélegyházi diáklánynak, akire a teljes jobboldali média haragja most rázúdul.

Tóth Bertalan videóüzenete elején elmondja, hogy apaként mélyen felháborítja az, amit a jobboldali média ezzel a fiatal lánnyal művel.

Majd írásban azt is kifejtik, hogy példátlan és aljas támadások kereszttüzébe került az a kiskunfélegyházi gimnazista, aki több ízben is élesen bírálta a kormányt, és annak vezetőit. A propaganda kiszolgálóinak semmi sem szent, akár már egy 18 éves fiatalnak is bármikor nekimennek, ha a hatalom megtartása a tét, majd hozzá teszik, hogy ez megengedhetetlen- jelentette ki az MSZP

Majd arról is ír Tóth, hogy valószínűleg Blankának van igaza, amikor azt mondja, hogy a hatalom jobban fél tőle, mint ő a hatalomtól, de úgy látom, hogy éppen ezért lehet szüksége támogatásra.

A videóban beszél még arról is, hogy szerinte nem Blanka bukott meg valójában, hanem a kormánypropaganda. De bármennyire is bátor védelemre szorul a diáklány. „Mi ezt a támogatást felajánljuk, jogi segítséget nyújtunk számára”- hangzik a felajánlás.

Tegnap a Népszava írta meg, hogy a gimnazista jogi elégtételt fog venni a gyalázkodó cikkek miatt. Arról is beszélt az újságnak, hogy nem számított rá, hogy tőle lesz hangos a kormánypárti média, de nem bánt meg semmit.

Mint ismeretes, Nagy Blankáról, a kiskunfélegyházi Móra Ferenc Gimnázium diákjáról az egyik kormányzati bulvárlap kedden azt írta: bukásra áll több tárgyból és annyit lógott az iskolából, hogy a kicsapás szélére kerülhet. Időközben kiderült, hogy ezek az állítások nem voltak igazak.

Ezt megelőzően Bayer Zsolt kormányközeli publicista mondta róla egyebek mellett azt, hogy „egy igazi, kretén, barom állat.” A kormánypárti propagandagépezet egyébként azért indult be, mert Nagy Blanka egy decemberi, kecskeméti tüntetésen kemény szavakkal illette a Fideszt és Áder János köztársasági elnököt.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here