Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Jobbik rengeteg trükköt alkalmaz kommunikációja során, mellyel lényegesen erősebbnek mutatja magát. De ez csak illúziókeltés. A valóságban azonban a király nagyon meztelen.

Kommunikációs szakemberek a 2010 utáni világot a valóság utáni világnak nevezik a politikai kommunikáció területén. Ennek a nem túl nemes iskolának a lényege, mindegy hogy igaz vagy valótlan, csak az számít igaznak tűnjön.

Ebben az iskolában, remek trükk, ha nem vagyunk sokan, akkor gyűjtsünk rengeteg Facebook likeot és akkor azt tudjuk kommunikálni milyen sokan követnek is minket.

Ezt a trükköt vetette be a Jobbik Ifjúsági Tagozata is. Rendszeresen kommunikálják is, hogy őket 100 ezren követik Facebookon. Ezt a százezres követői számot természetesen nem a szervezet bővülésével érte el a párt tagozata, hanem különböző belikeoltatási módszerekkel.

Azonban elkövettek egy komoly hibát, mely pontosan rá is világít, hogy a szervezetnek hány aktív tagja lehet a valóságban. 100 ezer követőt megünnepelvén készítettek egy imázs videót youtubra. Azt nem kell elmagyaráznom, hogy egy valódi közösség életében a 100 ezres követő, tagság stb. nagy dolog. Annak minden tag, vezető örül, hiszen komoly siker. Büszkék a szervezetükre és örülnek a sikernek, minimum hogy egy ekkora eredményről szóló videót megosztanak, ha nem is mind a 100 ezren, de mondjuk azt, hogy 1000 tagjuk.

A videó youtubos nézettsége azonban teljesen másról árulkodik. A több mint egy hónapja feltöltött sikervideót csupán 36 ember nézte meg, ebből 2 én voltam… Ha a Jobbik IT nem csupán egy fantom közösség lenne 100 ezer like-kal, akkor is ha nem csinálnak semmit a videóval, lényegesen nagyobb nézettséget kellene eredményezni.

Ebből azonban le lehet vonni két következtetést:

1.) Jobbik ügyesebben kommunikál, mint amennyi a valódi szervezeti súlyuk, lényegesebben.

2.) Ennyit érnek a Facebook likeok.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here