Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az ATV gárdáját az elmúlt éveben igen nagy mozgás jellemezte, nem egy műsorvezető távozott vagy önként vagy főnökei tanácsára. Most azonban egy megdöbbentő  távozás került bejelentésre.

Tegnap este Hajdú Péter a Facebokon jelentette be, hogy neki ennyi volt az ATV-nél, pontosabban azt, hogy az Esti Frizbit nem forgatja náluk tovább:

A csatorna hivatalos közleményt adott ki, ugyanez szerepel benne, csak hosszabban, illetve az anyagi jellegű pletykálkodást csírájában fojtja el, tessék:

Hajdú Péter másfél évet töltött az ATV-nél, műsorai rendkívül sikeresek. A műsorvezető és a csatorna közös megegyezéssel, békében válnak el egymástól. A Frizbi Műsorgyártó Kft -nek nincs tartozása és a felek között nincsen anyagi vita. Az Esti Frizbi a tavaszi szezon végéig lesz a képernyőn, a szokott időben, vasárnaponként este kilenckor. „Hajdú Péter műsorai nagy nézettséget hoztak, a csatorna köszöni Péter és cégének munkáját” – mondta Németh S. Szilárd, az ATV általános vezérigazgatója

Az index szakblogjának értesülései szerint a Heti Napló Sváby Andrással  folytatódik belső gyártásban, és a #bochkor is sanszos, hogy marad, mert szeretnék folytatni, bár ennek lehet lesznek akadályai, hiszen a műsor maga Hajdú cégének fejlesztése.

Hajdú távozása azért is megdöbbentő, mert sokan úgy vélekedtek, hogy az ATV-t simán befogja kebelezni a Fidesz a választások után. Hajdú volt az, aki úgy vélekedett az ATV a választások után nem fog politikával foglalkozni. De minden jel szerint tévedett, hiszen az ATV politikával fog foglalkozni, de Hajdút nem fogja foglalkoztatni.

Hajduval sok nézeteltérése volt a csatornának, legutóbb az Esti Frizbibe úgy hívta be Deutsch Tamást vendégnek, hogy arról nem egyeztetett senkivel, és ez nem nagyon tetszett a tévének.

A Bors ennél tovább megy, infóik szerint a Heti Napló riporterei rühellik Hajdút, akit a műsor egyéves évfordulójára sem hívtak meg. Az ok: Hajdú többször is késve utalt a stábnak, és szakmai/emberi konfliktusok is voltak közte és a stábtagok között.  A Bors szerint Sváby Andrásnak is tele lett a töke Hajdúval, de erről az érintett nem nyilatkozott.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here