Hihetetlen mennyi ember gyűlt össze. Hátborzongatóan szép dronfelvételek kerültek fel Facebookra, még annál is többen voltak!

Politikai helyzetelemzésünkbe már beszámoltunk arról, hogy komoly bajba kerülhet az Orbán kormány a tegnapi tüntetés után. Itt olvashatod el a lehetséges forgatókönyvet.

Nem csoda, hiszen brutális méretű tömeg gyűlt össze tegnap a Kossuth téren, de mint ahogy a Facebookra felkerült dronfelvételek is tanúskodnak, még az Alkotmány utca közepéig is emberek voltak.

Kádár Bence facebook oldalán három felvételt is közreadott.

Az elsőn az látszik, amikor délután az emberek átvonultak az Operaház elől a Kossuth térre, itt még csak érkezik a tömeg.

A másodikon amikor a teljes tömeg a tüntetésen jelen van, talán itt látszik a legjobban, hogy pontosan mennyien is voltak.

S a harmadikon pedig, az a jelenet került megörökítésre, amikor is a tüntetők a mobiljukkal fényt hoznak a sötétségbe.

Vicces, hogy a Fidesz-propaganda média emberei megpróbálják elmagyarázni, hogy ez a tüntetés jelentéktelen volt. Se baj! Ezért kérünk, hogy oszd meg a posztunkat, hogy lássák az emberek a valóságot.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

Mond el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here